VR Racer: Highway Traffic 360 for Cardboard VR

VR Racer: Highway Traffic 360 for Cardboard VR

  • Version: 1.1.15
  • Updated: March 07, 2020

Sett deg bak rattet i rushtiden og rase motorveien trafikk i høy hastighet!

Kontrollene er enkle et intuitivt og vil gi deg den ekte følelsen av fart som du styrer deg gjennom motorveien trafikken. Syklistene fest sikkerhetsbelte som Virtual Reality (VR) racing vil ikke få noen realer enn dette med fantastiske visuelle effekter bringe følelsen av fart til livet.

Med en oppsiktsvekkende første person kamera montert på panseret av bilen du vil føle asfalten veiv under deg som naturtro bil simulator turtall opp til toppfart.

Få tak i noen av de unike funksjonene:
🏎 Fullt opplevde i VR
🏎 Intuitive styrespakene
🏎 Support enheter uten gyroskop
🏎 Banebryt natt og regn nivåer
🏎 Realistisk bytrafikk
🏎 Flere biler og oppgraderinger
🏎 Faktisk ekte bil fysikk simulering
🏎 Unik og detaljert grafikk med høy bildefrekvens
🏎 Følelse av fart gjennom motion blur og avansert grafikk og lydeffekter

Controls
For å styre bilen forbi travle trafikken tilt hodet til venstre og høyre for å styre tilsvarende. I spillet menyen utseende (stirre) på menyelementene til den røde linjen fylles for å bekrefte valget. Endelig VR spill uten kontrolleren har blitt en realitet!

Ingen gyroskop-hjelp
Kontrollere bilen er nøyaktig den samme som for enheter med et gyroskop og stål du bare bøye hodet til venstre / høyre. I spillet menyer, spesielt tilpasning kan være litt mer vanskelig å kontrollere uten et gyroskop og for dette formålet denne VR spillet vil starte i normal kontakt modus hvis du mangler et gyroskop. Dette gjør at du kan tilpasse bilen lettere før racing i VR-modus. Hvis du ønsker å bruke den tilpasning i VR-modus kan du vippe hodet til venstre / høyre for å rotere kameraet.

Oppgrader din tur
Tjen penger som du veiv gjennom trafikken og gjøre et navn for deg selv i street racing scenen. Oppgradere og få nye biler og føle hvordan turtall og giring som du akselerere til toppfart i løpet av de fryktelige bytrafikk. Alt dette som en full Virtual Reality erfaring vil sikkert få ditt hjerte-rate til max som du fart del dine rivaliserende ryttere. Oppgraderingene variere fra kjølige politiet lys til motor og styring (håndtering) oppgraderinger. Videre kan du låse opp nye bilen lakkfarger for å få bilen din ser akkurat slik du liker det!

Fast bil racing fysikk
VR kjøreopplevelsen vil tillate deg å utforske følelsen av høy hastighet urban racing på sitt beste. Din jobb, hvis du vil godta er enkelt ... En detaljert bil simulator sammen med den nyeste VR-teknologi gjør at du føler at du virkelig kjører en bil på uvøren høy hastighet. Har du x-faktor til å herske gatene? Hver rattbevegelse, vil hver bump i veien føler virkelig som fysikksimulering heisen du litt i luften, og du forsiktig sprette tilbake som suspensjon demper heisen. Selv en de mindre effekten av slipstream er simulert i VR kjørefølelse.

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, lansere bilen i første gir og brøle forbi motorveien trafikken i VR-stil! Dette er en gratis å laste ned VR racing spillet, og vi håper du nyte opplevelsen.

App hvis laget for bruk i familien både barn og voksne, men vennligst ta forholdsregler i forbindelse med guiding barna under virtual reality erfaring.

________________________________
Finn mer på VR Discovery og bli med oss ​​på sosiale medier:

- Like oss på Facebook
- Se våre videoer på YouTube
- Følg oss på Twitter

Download VR Racer: Highway Traffic 360 for Cardboard VR 1.1.15 APK

VR Racer: Highway Traffic 360 for Cardboard VR 1.1.15
Pris: Free
Gjeldende Versjon: 1.1.15
Installasjoner: 1,000,000+
Krav: Android 4.4+
Innholdsrangering: Everyone
Pakkenavn: com.rabbitmountain.vrhighway
Advertisement