Stick War: Legacy

Download Stick War: Legacy for APK

  • Version: 1.11.142
  • Updated: January 17, 2020

jedna od najpopularnijih i najcjenjenijih web igara svih vremena sada dolazi na mobitel! Igrajte stick igru ​​igrica, jednu od najvećih, najzabavnijih, najzahtjevnijih i zabavnih igara s likom.
kontrolirajte svoju vojsku u formacijama ili igrajte svaku jedinicu, imate potpunu kontrolu nad svakim štapom.
Napravite jedinice, rudnik zlata, naučite put mača, kopanje, strijelac, mag i čak div.
Uništi neprijateljski kip i osvoji sve teritorije! Nove značajke: ● 6 razina bonusa za nagrađivanje! ● Skins je sada dostupan za sve likove!
Otključajte moćno oružje i oklop, svaki sa svojim jedinstvenim prednostima ● Listovi kože su jeftini kako bi se vaše jedinice mogle brzo kretati i graditi ● Ledene kože sadrže moćnu magiju koja će zamrznuti i usporiti neprijatelja. ● Prekrasne kože napravljene su od kosti i
čarobna krzna od zvijeri koja daju onima koji ih nose bonus mrtvima, povećanom brzinom napada, okretnošću i umanjenjem ● Lavove kože su ugrađene u srce vulkana i uzrokuju štetu od opekotina, odražavajući prilaznu štetu natrag neprijatelju.
oni sadrže snagu kaosa, stvorenu najmračnijom čarolijom inercije.
Vamp oklop i oružje daju vašim jedinicama opasne krađe, imunitet protiv otrova i štete od prskanja svima koji se preblizu ● Beskrajni način preživljavanja zombija!
● Koliko noći možete provesti ● Uvod u kino stripove za beskrajne mrtve ● Način turnira!
proći kroz desetke AI izazivača kako bi osvojio „krunu inercije!“ u načinu kampanje: U svijetu poznatom kao inercija, okruženi ste diskriminirajućim narodima posvećenim njihovim tehnologijama i bore se za prevlast.
svaki je narod razvio svoj jedinstveni način obrane i napada.
ponosni na svoj jedinstveni zanat, postali su opsednuti do točke obožavanja, pretvorivši puške u religiju.
svi vjeruju da je njihov način života jedini način, i zalažu se da podučavaju svoju politiku prema svim ostalim narodima kroz ono što tamošnji vođe tvrde da je božanska intervencija, ili kao što ćete znati ... rat.
strijelac, mač način "mač", način čarobnjaka "magikill" i način koplja "koplje". Vođa ste naroda koji se zove "poredak";
to vas čini oznakom za infiltraciju okolnih naroda.
Vaša jedina šansa za obranu je da napadnete prvi i dobijete tehnologiju od svih naroda usput.
Advertisement

Download Stick War: Legacy 1.11.142 APK

Stick War: Legacy 1.11.142
Cijena: Free
Trenutna Verzija: 1.11.142
Instalacije: 50,000,000+
Zahtjevi: Android 4.1+
Sadržajna Ocjena: Teen
Naziv Paketa: com.maxgames.stickwarlegacy
Advertisement