Stick War: Legacy

Stick War: Legacy

  • Version: 2.1.35
  • Updated: April 29, 2020

jedna od najpopularnijih i najcjenjenijih internetskih igara svih vremena sada dolazi na mobitel! Igrajte igricu stick rata, jednu od najvećih, najzabavnijih, najizazovnijih i zabavnih figura.
kontrolirajte svoju vojsku u formacijama ili igrajte svaku jedinicu, imate potpunu kontrolu nad svakim štapom.
Napravite jedinice, rudnik zlata, naučite put mača, kopanje, strijelac, mag i čak div.
Uništite neprijateljski kip i osvojite sve teritorije! Nove značajke: ● 6 razina kampanje za nagrađivanje bonusa ● ● Skins je sada dostupan za sve likove!
Otključajte moćno oružje i oklop, svaki sa svojim jedinstvenim prednostima ● Listovi kože su jeftini kako bi se vaše jedinice mogle brzo kretati i graditi ● Ledene kože sadrže moćnu magiju koja će zamrznuti i usporiti neprijatelja. ● Prekrasne kože napravljene su od kostiju i
čarobna krzna od zvijeri koja daju onima koji ih nose bonus mrtvima, povećanom brzinom napada, okretnošću i smanjenom razinom ● Lavove kože su ugrađene u srce vulkana i uzrokuju štetu od opekotina dok odražavaju dolaznu štetu natrag do neprijatelja.
oni sadrže snagu kaosa, stvorenu najmračnijom čarolijom inercije.
Vamp oklop i oružje daju vašim jedinicama opasne krađe, imunitet protiv otrova i štete od prskanja svima koji se preblizu ● Beskrajni način preživljavanja zombija!
● koliko noći možete provesti ● ● kino-uvod u stripove za beskrajne mrtve ● turnirski način!
proći kroz desetine AI izazivača kako bi osvojio „krunu inercije!“ u kampanjskom načinu: U svijetu poznatom kao inercija, okruženi ste diskriminirajućim narodima posvećenim njihovim tehnologijama i bore se za prevlast.
svaki je narod razvio svoj jedinstveni način obrane i napada.
ponosni na svoj jedinstveni zanat, postali su opsjednuti do točke obožavanja, pretvarajući puške u religiju.
svi vjeruju da je njihov način života jedini način, a oni su posvećeni podučavanju njihove politike prema svim drugim narodima kroz ono što tamošnji vođe tvrde da je božanska intervencija, ili kao što ćete znati ... rat, a drugi su poznati kao: "arhidoni"
strijelac, mač način "mač", način čarobnjaka "magikill" i način koplja "spearton". Vođa ste naroda koji se zove "poredak";
to vas čini oznakom za infiltraciju okolnih naroda.
Vaša jedina šansa za obranu je da napadnete prvi i dobijete tehnologiju od svih naroda usput.

Download Stick War: Legacy 2.1.35 APK

Stick War: Legacy 2.1.35
Cijena: Free
Trenutna Verzija: 2.1.35
Instalacije: 50,000,000+
Zahtjevi: Android 4.1+
Sadržajna Ocjena: Teen
Naziv Paketa: com.maxgames.stickwarlegacy
Advertisement