Restaurant Story™

Download Restaurant Story™ for APK

  • Version: 1.6.0.3g
  • Updated: May 31, 2019

Bodite kuhar kuhanje okusno hrano in oblikovanje čudovite restavracije v tej prosti, priložnostni, kuhanje restavracijo igro!

Kuhanje je življenje 🌞, kuhanje je ljubezen ❤️, kuhanje je dobro za dušo ყ️. Kuharji so potrebni za igranje v igri FREE FREE restavracija. Kuharski kuharji so v osrčju te igre z več sto različnimi recepti Masterchef, kuharskimi kuharji in tisočimi različnimi živili, ki jih lahko pripravi samo izkušen kuhar.

▶ Kot je glavni kuhar, boste zasnovali in izbrali osupljive dekoracije in kuhali nove kuharske jedi iz svojih priljubljenih maminih jedi za hrano do svojih najljubših sladic Dade. Ta brezplačna restavracija igra ponuja nove recepte za vaše kuhanje užitek vsak teden! Dash za prenos te # 1 brezplačne Android gostinske restavracije kuhanje igre zdaj! Uživajte v vročini, da ste lastnik Chef v restavraciji, ki bo vaša mama mislila, da je vaše kuhanje boljše od nje!

👩🍳Uporaba hrane s šefom v pomišljaju, ki bi jo imela vaša mama, je tisto, za kar želimo, da je vaša brezplačna restavracija ali večerja ali kavarna vaših sanj! Šef! Ne pozabite se prepričati, da so vaše stranke srečne in dobro hranjene z izbiro omamljanje okraskov in okusne nove jedi! Novi recepti za kuhanje bodo sproščeni vsak teden, zato igra neprestano postaja še boljša

Poleg kuhanja kot šefa lahko oblikujete, okrasite in razvalite restavracijo, ki ste jo vedno želeli, na tisoče različnih načinov oblikovanja brezplačne restavracije. Od kavarne hip-corner do piratskih ladij!
Zakaj izbrati katero koli drugo prosto kuhano restavracijsko igro, ki vam omogoča tudi oblikovanje in okrasitev vašega užitka ?!

🍕 Kuhanje kot kuhar v igri brezplačne restavracije se zgodi na stovetopu ali peči.
-Dizajn in okrasite nekaj, na kar bo vaša mama ponosna, naj gre za kavarno, 50-letno restavracijo, italijansko restavracijo ali karkoli izberete, ki nudi osupljivo raznolikost in ustvarjalnost.
🥓Uvedite kuhanje vrhunskih menijev, ki ustrezajo vašim okusom.
V restavraciji ali restavraciji ali kavarni pripravite v pomišljaju in zaslužite izredne nasvete prijateljev in si privoščite pohvale kot šef kuhinje!
- Preprost in enostaven za uporabo vmesnik, ki ga lahko uporablja samo kuhar!
🌇 Stotine kuharskih jedi iz kreme Brulee do rib in čipov.
- BREZPLAČNE kuharske posodobitve restavracij z novimi jedmi, okraski, temami in drugimi VSE TEDNJI!
- To je # 1 BREZPLAČNA restavracija kuhanje igro!

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE:
-To je samo spletna igra.
-Chef je hotel!


Upoštevajte, da Restaurant Story lahko igra, vendar lahko kupite predmete v aplikaciji z dejanskim denarjem. Če želite izbrisati to funkcijo, v napravi odprite trgovino Google Play, tapnite gumb Meni, izberite Nastavitve> Uporabi PIN za nakup. Nato nastavite štirimestni PIN na spodnji možnosti. Poleg tega se lahko Restaurant Story poveže s socialnimi medijskimi storitvami, kot je Facebook, in Storm8 bo imela dostop do vaših informacij prek teh storitev.

Storm8 Studios je # 1 Mobile Social Game Developer na Androidu.

Uporaba te aplikacije urejajo pogoji storitve Storm8 Studios. Zbiranje in uporaba podatkov je predmet Storm8 Studios Pravilnik o zasebnosti. Obe politiki sta na voljo na http://www.storm8-studios.com/terms/ in http://www.storm8-studios.com/privacy/


Sledi Storm8
www.storm8-studios.com
facebook.com/storm8
twitter.com/storm8
www.storm8.com/game/restaurant-story/
http://bit.ly/RestaurantStoryYoutube
Advertisement

Download Restaurant Story™ 1.6.0.3g APK

Restaurant Story™ 1.6.0.3g
Cena: Free
Trenutna Verzija: 1.6.0.3g
Namesti: 10,000,000+
Zahteve: Android 2.3.3+
Vsebinska Ocena: Everyone
Ime Paketa: com.teamlava.restaurantstory
Advertisement