Poker World Mega Billions

Poker World Mega Billions

  • Version: 1.1.95
  • Updated: November 22, 2019

Најлепша и најсмешнија покер апликација у свету игара!
Обиље и занимљивих врста игара и најсладјих интерфејса за игрице донијет ће вам огромну фасцинацију и очаравајуће играчко искуство! Овде можете уживати у најчишћем окружењу игара са фер и отвореним насумичним правилима лиценцирања и огромним количинама бесплатних чипса с обилним поклонима!


Главне карактеристике:
● Огромне количине бесплатних чипса: Овде ћете поседовати невиђене огромне количине бесплатних чипова, који ће вам летјети у џепу свака четири сата!
● Позовите пријатеље: Можете да позовете своје пријатеље на узбудљиву тексашку оргију. Упознаћете милионе играча Тексаса из целог света!
● Прстен славе и трофеји: Освојите прстенове - крунску славу за ајкуле након што су сакупили све чипове Текас холд'ем Покер-а! Освојите разне турнире и освојите своје трофеје!
● Шарени модови игре: Овде ће се редовно покретати нови модови игре, што ће вам донети невиђено искуство игре. Дођите и отворите врата новог света!
● Подешавање нивоа игре: Упознаћете напредније играче и научити ћете напредније покер вештине побољшавајући свој ниво. Такође ћете добити већу стопу награде и подстицаје.
● Фацебоок бонус: Ако се повежете са својим Фацебоок налогом, добићете сваки дан више бесплатних чипова и бројне фанове. Следећи покер суперзвезда сте ви!


Веселимо се вашем учешћу, драго нам је што смо добили ваше драгоцено мишљење! Обратите нам пажњу на Фацебооку (хттпс://ввв.фацебоок.цом/ПокерВорлдМегаБиллионс/?модал=админ_тодо_тоур) или путем придруживања нашој дискусионој групи (хттпс://ввв.фацебоок.цом/гроупс/2345755415664813/?соурце_ид=301587127457191 ). Играчи широм света размењиваће искуства са вама, а чека вас још неограничени бесплатни жетон.

Ова игра】 је само за забаву за одрасле (21+). Не укључује ниједну функцију коцкања. Сваки успех у „овој игри“ не указује на будући успех у коцкању са стварним новцем.

Ова игра】 не нуди коцкање са правим новцем, нити пружа могућност за освајање стварног новца или физичке робе.

Download Poker World Mega Billions 1.1.95 APK

Poker World Mega Billions 1.1.95
Цена: Free
Тренутна Верзија: 1.1.95
Инсталира: 100,000+
Захтеви: Android 4.4+
Садржај Оцена: Teen
Назив Пакета: com.zmgzs.android.overseas.texas