Poker World Mega Billions

Poker World Mega Billions

  • Version: 1.1.95
  • Updated: November 22, 2019

Najlepša in najbolj smešna aplikacija za poker v svetu igre!
Obilne in zanimive vrste iger ter najbolj kul vmesniki za igre vam bodo prinesli ogromno očara in nepogrešljive igralne izkušnje! Tukaj lahko uživate v najčistejšem okolju igre s poštenimi in odprtimi naključnimi pravili licenciranja in ogromnimi količinami brezplačnih žetonov z obilnimi darili!


Glavne značilnosti:
● Ogromne količine brezplačnih žetonov: Tu boste imeli neprimerljive ogromne količine brezplačnih žetonov, ki bodo leteli v vaš žep na vsake štiri ure!
● Povabi prijatelje: svoje prijatelje lahko povabite na vznemirljivo teksaško orgijo. Spoznali boste milijone teksaških igralcev z vsega sveta!
● Slavi prstani in trofeje: Osvojite prstane - krona slave za morske pse, ko so zbrali vse žetone Texas hold'em Poker! Zmagajte na različnih turnirjih in si prislužite svoje pokali!
● Barvni načini igre: Tu se bodo redno zaganjali novi načini igre, kar vam bo prineslo izjemno doživetje igre. Pridite in odprite vrata v nov svet!
● Nastavitev ravni igre: Spoznali boste naprednejše igralce in se naučili bolj naprednih poker spretnosti z izboljšanjem svoje ravni. Dobili boste tudi višjo stopnjo nagrajevanja in spodbude.
● Facebook bonus: Če se povežete s svojim Facebook računom, boste vsak dan dobili več brezplačnih žetonov in številne oboževalce. Naslednji pokalni superzvezdnik ste vi!


Veselimo se vaše udeležbe, z veseljem bomo prejeli vaše dragoceno mnenje! Bodite pozorni na nas na Facebooku (https://www.facebook.com/PokerWorldMegaBillions/?modal=admin_todo_tour) ali pa se pridružite naši pogovorni skupini (https://www.facebook.com/groups/2345755415664813/?source_id=301587127457191 ). Igralci po vsem svetu si bodo izmenjali izkušnje z vami in čaka vas več neomejenih brezplačnih žetonov.

【Ta igra】 je namenjena samo zabavi za odrasle (21+). Ne vključuje nobene igre na srečo. Vsak uspeh v tej igri ne pomeni prihodnjega uspeha pri igrah z resničnim denarjem.

Ta igra】 ne ponuja igranja z resničnim denarjem niti možnosti, da pridobite pravi denar ali fizične dobrine.

Download Poker World Mega Billions 1.1.95 APK

Poker World Mega Billions 1.1.95
Cena: Free
Trenutna Verzija: 1.1.95
Namesti: 100,000+
Zahteve: Android 4.4+
Vsebinska Ocena: Teen
Ime Paketa: com.zmgzs.android.overseas.texas