Poker World Mega Billions

Download Poker World Mega Billions for APK

  • Version: 1.1.95
  • Updated: November 22, 2019

A legszebb és legviccesebb póker alkalmazás a játék világában!
Bőséges és érdekes játékfajták, valamint a legmenőbb játékfelületek hatalmas lenyűgözős és magával ragadó játékélményt nyújtanak Önnek! Itt élvezheti a legtisztább játékot, tisztességes és nyílt véletlenszerű engedélyezési szabályokkal, valamint hatalmas mennyiségű ingyenes zsetonnal gazdag ajándékokkal!


Főbb jellemzői:
● Hatalmas mennyiségű ingyenes zseton: Itt példa nélkül álló hatalmas mennyiségű ingyenes zsetonnal fog rendelkezni, amelyek négyóránként repülnek a zsebébe!
● Barátok meghívása: Meghívhatja barátait izgalmas texasi orgiara. A világ minden tájáról texasi játékosok millióival találkozik majd!
● Dicsőséggyűrűk és trófeák: Nyerj gyűrűket - a cápa koronázó dicsőségét a Texas Hold'em Poker összes zsetonjának összegyűjtése után! Nyerj különféle versenyeket, és ragadja meg saját trófeáját!
● Színes játékmódok: Itt rendszeresen indulnak új játékmódok, példátlan játékélményt nyújtva. Gyere és nyisd ki az ajtót egy új világhoz!
● Játékszint beállítása: Találkozik fejlettebb játékosokkal és megtanulja a fejlettebb póker készségeket a szint javításával. Magasabb jutalmi arányt és ösztönzőket is megszerez.
● Facebook bónusz: Csatlakozva a Facebook-fiókjához, minden nap több ingyenes zsetont kap és számos rajongót. A következő póker szupersztár te vagy!


Várakozással tekint a részvételre, nagyon örülünk, hogy megkapja értékes véleményét! Figyeljen ránk a Facebookon (https://www.facebook.com/PokerWorldMegaBillions/?modal=admin_todo_tour), vagy csatlakozva a vitacsoporthoz (https://www.facebook.com/groups/2345755415664813/?source_id=301587127457191 ). A játékosok szerte a világon tapasztalataikat cserélnek veled, és korlátlan számú ingyenes zseton vár rád.

【Ez a játék only csak a felnőttek (21 év felett) szórakoztatására szolgál. Nem tartalmaz semmilyen szerencsejáték-funkciót. A game ebben a játékban Any elért sikerek nem utalnak a valódi pénzes szerencsejátékok jövőbeli sikerére.

Ez a játék nem kínál valódi pénzes szerencsejátékokat, és nem is nyújt lehetőséget valódi pénz vagy fizikai javak nyerésére.

Download Poker World Mega Billions 1.1.95 APK

Poker World Mega Billions 1.1.95
Ár: Free
Jelenlegi Verzió: 1.1.95
Telepítések: 100,000+
Követelmények: Android 4.4+
Tartalom Besorolása: Teen
Csomag Név: com.zmgzs.android.overseas.texas