Poker World Mega Billions

Download Poker World Mega Billions for APK

  • Version: 1.1.95
  • Updated: November 22, 2019

Oikein ja hauskin pokeri-sovellus pelimaailmassa!
Runsaat ja mielenkiintoiset pelityypit ja tyylikkäimmät peliliitynnät tuovat sinulle valtavan kiehtovan ja kiehtovan pelikokemuksen! Täällä voit nauttia puhtaimmasta peliympäristöstä oikeudenmukaisilla ja avoimilla satunnaisilla lisenssisäännöillä ja valtavilla määrillä ilmaisia ​​pelimerkkejä runsain lahjoin!


Pääpiirteet:
● Valtavat määrät ilmaisia ​​pelimerkkejä: omistat täällä ennennäkemättömän suuren määrän ilmaisia ​​pelimerkkejä, jotka lentävät taskuunsi neljän tunnin välein!
● Kutsu ystäviä: Voit kutsua ystäväsi jännittävään Texas-orgiaan. Tapaat miljoonia Texas-pelaajia ympäri maailmaa!
● Kunniarenkaat ja palkinnot: Voita renkaat - haiden kruunaava kunnia, kun olet kerännyt kaikki Texas Hold'em Pokerin pelimerkit! Voita erilaisia ​​turnauksia ja napata omat pokaalit!
● Värikäs pelitila: Täällä käynnistetään säännöllisesti uusia pelitiloja, jotka tarjoavat ennennäkemättömän pelikokemuksen. Tule ja avaa ovi uuteen maailmaan!
● Pelitason asettaminen: Tapaat edistyneempiä pelaajia ja opit kehittyneempiä pokeritaitoja parantamalla tasoa. Saat myös korkeamman palkitsemisprosentin ja kannustimet.
● Facebook-bonus: Yhdistämällä Facebook-tiliisi saat enemmän ilmaisia ​​siruja joka päivä ja useita faneja. Seuraava pokeri supertähti olet sinä!


Odotamme innolla osallistumistasi, ja olemme erittäin tyytyväisiä saamaan arvokkaan mielipiteesi! Kiinnitä huomiota meihin Facebookissa (https://www.facebook.com/PokerWorldMegaBillions/?modal=admin_todo_tour) tai liittymällä keskusteluryhmäämme (https://www.facebook.com/groups/2345755415664813/?source_id=301587127457191 ). Pelaajat ympäri maailmaa vaihtavat kokemuksia kanssasi, ja rajoittamaton määrä ilmaisia ​​siruja odottaa sinua.

Tämä peli】 on tarkoitettu vain aikuisten (21+) viihdettä varten. Siihen ei sisälly uhkapelaamista. Mahdollinen menestys 【tässä pelissä】 ei tarkoita menestystä tulevaisuudessa oikean rahan pelaamisessa.

Tämä peli】 ei tarjoa rahapelaamista oikealla rahalla eikä mahdollisuutta voittaa oikeita rahaa tai fyysisiä hyödykkeitä.

Download Poker World Mega Billions 1.1.95 APK

Poker World Mega Billions 1.1.95
Hinta: Free
Nykyinen Versio: 1.1.95
Asennukset: 100,000+
Vaatimuksista: Android 4.4+
Sisältöluokitus: Teen
Paketin Nimi: com.zmgzs.android.overseas.texas