Nitro Nation Drag & Drift

Nitro Nation Drag & Drift

  • Version: 6.8.1
  • Updated: May 11, 2020

Bagi mereka yang hidup hidup 1/4 batu pada satu masa, Nitro Nation adalah permainan perlumbaan drag yang paling ketagihan!

Lumba, mod, dan tune puluhan kereta berlesen sebenar. Mulakan satu pasukan, jemput rakan anda, menang pertandingan. Bahagian kereta perdagangan dengan pelumba lain dalam masa nyata dan membina kereta impian anda!


BANYAK KERETA - Supercars dan Exotics? Semak. Penala dan pelumba jalanan? Semak. Otot Klasik dan Moden? Anda bertaruh! Bahagian yang terbaik? Selalu lebih banyak daripada mereka datang ke permainan!

Kami tahu anda suka kereta lumba seret, kami mempunyai lebih daripada 100 kereta sebenar dari jenama kereta antarabangsa seperti Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Jaguar, Mercedes-Benz, Nissan, Subaru, Volkswagen - dan banyak lagi!


PLAY FAIR - tiada "bahan api" yang perlu anda tunggu. Percuma "masa penghantaran" untuk kereta atau naik taraf. Setiap kenderaan adalah kompetitif dan tidak ada peningkatan "premium". Ini semua tentang kemahiran memandu dan dedikasi pemain.


REAL RACERS & TEAMS - kita semua tentang perlumbaan multiplayer, sentiasa ada saingan dalam talian yang menunggu anda di jalan atau trek. Mulakan dengan berlumba jarak dari 1/8 hingga satu batu penuh, menyertai atau buat satu pasukan, memenangi pertandingan dengan kru awak, jalankan kedudukan peringkat pendahulu, atau menguji saraf anda dalam perlumbaan.

Sertai perlumbaan Multiplayer Langsung, bermain dalam masa nyata dengan rakan dan lawan di seluruh dunia! Bersaing dalam kejohanan serantau mingguan dan kerja-kerja anda melalui bahagian Gangsa dan Perak ke bahagian Worldwide Gold Elite Racing!

UPGRADE EPIC - Menaik taraf dan menambahbaik 33 komponen kereta unik dengan 3 peringkat pelan induk selepas pasaran. Memuaskan keperluan anda untuk mempercepatkan dan membina mesin perlumbaan seret atas satu-of-a-kind. Pernah bermimpi menghisap kereta sukan eksotik di 800 HP Volkswagen Golf anda? Berlaku setiap hari di jalan-jalan NN.

PERIBADI PERIBADI - sesuaikan kereta seret anda dengan pelekat sejuk, atur cara yang anda suka. Pilih warna cat tersuai anda sendiri dan selesaikan setiap bit. Tambah roda Toyo sebenar dan rim Tec Speedwheels aftermarket, pasangkan bumper selepas pasaran, skirt dan spoiler untuk memberikan kereta anda kelihatan unik!

CAR GEEKS WELCOME - yang dikuasakan oleh Enjin Fizik CarX, kami mempunyai fizik kereta yang paling realistis di pasaran - semuanya berfungsi seperti yang dilakukan dalam kehidupan sebenar. Tune gear anda dengan spesifikasi terperinci, grafik dyno, carta gearing dan statistik perlumbaan lanjutan akan membantu anda meletakkan pengetahuan perlumbaan anda untuk digunakan.


KOMUNITI AWAL
Laman web: https://goo.gl/ZfcbGQ
Facebook: https://goo.gl/BX4B3u
Twitter: https://goo.gl/rLuvnk
Instagram: https://goo.gl/77mK7N
Pertikaian: https://goo.gl/rqFfxP
Reddit: https://goo.gl/14BBUC

KEPERLUAN TEKNIKAL
Permainan yang dipasang sepenuhnya memerlukan sekurang-kurangnya 1.5 GB dalam storan dalaman anda
OS: Android 4.x atau lebih tinggi
Peranti: 1 GB RAM
Wifi: Sambungan internet diperlukan

TROUBLESHOOTING

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, pastikan anda menyemak Soalan Lazim kami di https://goo.gl/BT3Spx
atau hubungi Pasukan Sokongan di sini: https://goo.gl/YG8xPP

Dasar Privasi: http://creative-mobile.com/privacy-policy/
Syarat Penggunaan: http://creative-mobile.com/terms-of-use/

Download Nitro Nation Drag & Drift 6.8.1 APK

Nitro Nation Drag & Drift 6.8.1
Harga: Free
Versi Terkini: 6.8.1
Memasang: 10,000,000+
Keperluan: Android 4.1+
Penilaian Kandungan: Everyone
Nama Paket: com.creativemobile.nno
Advertisement