Nitro Nation Drag & Drift

Nitro Nation Drag & Drift

  • Version: 6.9.0
  • Updated: June 29, 2020

Azok számára, akik egyszerre élnek az élet 1/4 mérföldre, a Nitro Nation a leginkább addiktív húzóverseny játék!

Race, mod, és tízezer valódi licencelt autót hangolhatsz. Indítson el egy csapatot, hívja meg barátait, nyerjen versenyeket. Autóalkatrészek kereskedése más versenyzőkkel valós időben és álomkocsi építése!


RÉSZ AUTÓK - Supercars és Exotics? Jelölje be. Tunerek és utcai versenyzők? Jelölje be. Klasszikus és modern izom? Fogadsz! A legjobb rész? Mindig többet jönnek a játékba!

Tudjuk, hogy szereted a vontató versenyautókat, több mint 100 igazi autót a legjobb nemzetközi autókereskedőktől, mint az Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Jaguar, Mercedes-Benz, Nissan, Subaru, Volkswagen - és még sok más!


FAIR PLAY - nincs "üzemanyag", amit meg kell várni. Ingyenes "szállítási idő" autók vagy frissítések esetén. Minden jármű versenyképes, és nincsenek "prémium" frissítések. Ez a játékos vezetési képessége és elkötelezettsége.


REAL RACERS & TEAMS - a többjátékos versenyekről van szó, mindig van egy online rivális, aki várja Önt az utcán vagy a pályán. Kezdje el az 1/8-as távolságot egy teljes mérföldre, csatlakozzon vagy hozzon létre egy csapatot, nyerjen versenyeket a legénységgel, dolgozzon fel a ranglistán, vagy tesztelje az idegeket a tétversenyeken.

Csatlakozzon egy élő multiplayer versenyhez, valós időben játsszon barátaival és ellenfeleivel az egész világon! Versenyezz a heti regionális versenyeken, és menj fel a Bronz és ezüst részlegeken keresztül a Worldwide Gold Elite Racing divízióba!

EPIC UPGRADES - Frissítsen és javítson 33 egyedi autóalkatrészt, amelyek 3 soros utólagos tervrajzokkal rendelkeznek. Töltse ki a sebesség igényét és építsen egy-egy-egy-fajta top drag versenyautomatát. Valaha álmodott egy egzotikus sportkocsi dohányzásáról a 800 HP Volkswagen Golfban? Minden nap az NN utcáin történik.

PERSONAL TOUCH - testreszabhatja a húzóautót hűvös matricákkal, rendezze őket a kívánt módon. Válasszon saját, egyedi festékszínt és fejezze be az összes darabot. Adjon hozzá valódi Toyo gumiabroncsokat és utángyártott Tec Speedwheels keréktárcsákat, szerelje fel az utólagos lökhárítót, a szoknyákat és a spoilereket, hogy az autója egyedülálló megjelenés legyen!

CAR GEEKS ÜDVÖZÖLJÜK - a CarX fizikai motorja által működtetve, a piacon a leginkább reális autófizika van - mindent úgy működik, ahogyan a való életben. Hangolja be a fogaskerékeket részletes specifikációkkal, a dinamikus grafikonokkal, a fogaskerék-diagramokkal és a fejlett versenystatisztikákkal segíthet a verseny ismereteinek használatában.


AWESOME KÖZÖSSÉG
Weboldal: https://goo.gl/ZfcbGQ
Facebook: https://goo.gl/BX4B3u
Twitter: https://goo.gl/rLuvnk
Instagram: https://goo.gl/77mK7N
Nem megfelelő: https://goo.gl/rqFfxP
Reddit: https://goo.gl/14BBUC

MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK
A teljesen telepített játékhoz legalább 1,5 GB szükséges a belső tárolóban
OS: Android 4.x vagy újabb
Eszköz: 1 GB RAM
Wifi: internetkapcsolat szükséges

HIBAELHÁRÍTÁS

Ha bármilyen kérdése van, győződjön meg róla, hogy nézd meg a GYIK-ot a https://goo.gl/BT3Spx címen
vagy lépjen kapcsolatba a támogató csoporttal itt: https://goo.gl/YG8xPP

Adatvédelmi irányelvek: http://creative-mobile.com/privacy-policy/
Felhasználási feltételek: http://creative-mobile.com/terms-of-use/

Download Nitro Nation Drag & Drift 6.9.0 APK

Nitro Nation Drag & Drift 6.9.0
Ár: Free
Jelenlegi Verzió: 6.9.0
Telepítések: 10,000,000+
Követelmények: Android 4.1+
Tartalom Besorolása: Everyone
Csomag Név: com.creativemobile.nno
Advertisement