Nitro Nation Drag & Drift

Nitro Nation Drag & Drift

  • Version: 6.9.0
  • Updated: June 29, 2020

Niille, jotka elävät elämää 1/4 kilometrin kerrallaan, Nitro Nation on eniten riippuvuutta aiheuttava rata-peli!

Race, mod ja viritä kymmeniä todellisia lisensoituja autoja. Aloita joukkue, kutsu ystäviäsi, voittaa turnauksia. Vaihda auton osia muiden kilpailijoiden kanssa reaaliajassa ja rakenna unelmiesi auto!


Paljon autoja - Supercars ja Exotics? Tarkistaa. Tunerit ja Street-kilpailijat? Tarkistaa. Klassinen ja moderni lihas? Vetoat! Paras osa? On aina enemmän heitä tulossa peliin!

Tiedämme, että rakastat vetovoima-autoja, meillä on yli 100 todellista autoa kansainvälisistä huippumerkkeistä, kuten Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Jaguar, Mercedes-Benz, Nissan, Subaru, Volkswagen - ja paljon muuta!


FAIR PLAY - ei ole polttoainetta, jota sinun on odotettava. Ilman "toimitusaikaa" autoja tai päivityksiä varten. Jokainen ajoneuvo on kilpailukykyinen ja "premium" -päivityksiä ei ole. Kyse on pelin ajamisesta ja omistautumisesta.


REAL RACERS & TEAMS - olemme kaikki moninpeli-kilpailuista, ja siellä on aina online-kilpailija, joka odottaa sinua kadulla tai radalla. Aloita jokaisella etäisyydellä 1/8 mailista täyteen kilometriin, liity tai luo joukkue, voita turnaukset miehistönne kanssa, tee tiimimme listan rankingissa tai testaa hermojasi vetokilpailuissa.

Liity Live Multiplayer -kilpailuun, pelaa reaaliajassa ystävien ja vastustajien kanssa ympäri maailmaa! Kilpaile viikoittaisilla alueellisilla turnauksilla ja toimi läpi Bronze- ja Silver-divisioonat Worldwide Gold Elite Racing-divisioonaan!

EPIC UPGRADES - Päivitä ja paranna 33 ainutlaatuista auton osaa, joissa on kolme tasoa jälkimarkkinoilla. Täytä nopeuden tarve ja rakenna yksi-of-a-kind top-vetokilpailukone. Oletko koskaan unelmoinut eksoottisen urheiluauton tupakointia 800 hv: n Volkswagen Golfissa? Tapahtuu joka päivä NN: n kaduilla.

HENKILÖKOHTAINEN - räätälöi vetokoukkuesi viileillä tarroilla, järjestä ne haluamallasi tavalla. Valitse oma mukautettu maalausväri ja viimeistele jokaiselle bitille. Lisää todellisia Toyo-renkaita ja jälkimarkkinoilla varustettuja Tec Speedwheels -vanteita, asenna jälkimarkkinoiden puskurit, hameet ja spoilerit, jotta autosi näyttää ainutlaatuisen ilmeen!

CAR GEEKS TERVETULOA - CarX-fysiikka-moottorin toimesta, meillä on markkinoilla realistisin auto-fysiikka - kaikki toimii tavalla, jota se tekee todellisessa elämässä. Viritä pyydyksesi yksityiskohtaisilla ominaisuuksilla, dynaamisilla kaavioilla, hammaslangoilla ja edistyksellisillä kilpa-tilastoilla voit käyttää kilpa-tietojaan.


AWESOME YHTEISÖ
Verkkosivusto: https://goo.gl/ZfcbGQ
Facebook: https://goo.gl/BX4B3u
Twitter: https://goo.gl/rLuvnk
Instagram: https://goo.gl/77mK7N
Epäsuhta: https://goo.gl/rqFfxP
Reddit: https://goo.gl/14BBUC

TEKNISET VAATIMUKSET
Täysin asennettu peli vaatii vähintään 1,5 Gt sisäistä tallennustilaa
OS: Android 4.x tai uudempi
Laite: 1 Gt RAM-muistia
Wifi: Internet-yhteys on tarpeen

VIANETSINTÄ

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin osoitteessa https://goo.gl/BT3Spx
tai ota yhteyttä tukitiimiin täällä: https://goo.gl/YG8xPP

Tietosuojakäytäntö: http://creative-mobile.com/privacy-policy/
Käyttöehdot: http://creative-mobile.com/terms-of-use/

Download Nitro Nation Drag & Drift 6.9.0 APK

Nitro Nation Drag & Drift 6.9.0
Hinta: Free
Nykyinen Versio: 6.9.0
Asennukset: 10,000,000+
Vaatimuksista: Android 4.1+
Sisältöluokitus: Everyone
Paketin Nimi: com.creativemobile.nno
Advertisement