Nitro Nation Drag & Drift

Nitro Nation Drag & Drift

  • Version: 6.9.0
  • Updated: June 29, 2020

Για όσους ζουν τη ζωή 1/4 μιλίου τη φορά, το Nitro Nation είναι το πιο εθιστικό παιχνίδι αγώνων αγωνιστικής!

Αγώνας, mod, και συντονίστε δεκάδες πραγματικά αδειοδοτημένα αυτοκίνητα. Ξεκινήστε μια ομάδα, καλέστε τους φίλους σας, κερδίστε τουρνουά. Εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων με άλλους δρομείς σε πραγματικό χρόνο και να χτίσετε το όνειρό σας αυτοκίνητο!


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - Supercars και Exotics; Ελεγχος. Tuners και δρομείς δρόμου; Ελεγχος. Κλασικό και σύγχρονο μυ; Βάζεις στοίχημα! Το καλύτερο κομμάτι? Υπάρχει πάντα περισσότεροι από αυτούς έρχονται στο παιχνίδι!

Γνωρίζουμε ότι αγαπάτε αυτοκίνητα αγωνιστικών αυτοκινήτων, έχουμε περισσότερα από 100 πραγματικά αυτοκίνητα από κορυφαίες διεθνείς μάρκες αυτοκινήτων όπως Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Jaguar, Mercedes-Benz, Nissan, Subaru, Volkswagen - και πολλά άλλα!


FAIR PLAY - κανένα "καύσιμο" που πρέπει να περιμένετε. Χωρίς "χρόνο παράδοσης" για αυτοκίνητα ή αναβαθμίσεις. Κάθε όχημα είναι ανταγωνιστικό και δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις "premium". Είναι όλα σχετικά με την ικανότητα οδήγησης παικτών και την αφοσίωση.


REAL RACERS & ΟΜΑΔΕΣ - είμαστε όλοι για αγώνες για πολλούς παίκτες, υπάρχει πάντα ένας online αντίπαλος που σας περιμένει στο δρόμο ή στην πίστα. Αρχίστε να αγωνίζεστε σε οποιαδήποτε απόσταση από το 1/8 έως το πλήρες μίλι, να ενώσετε ή να δημιουργήσετε μια ομάδα, να κερδίσετε τουρνουά με το πλήρωμά σας, να προχωρήσετε στην κατάταξη των leaderboard ή να δοκιμάσετε τα νεύρα σας σε αγώνες στοιχημάτων.

Συμμετάσχετε σε αγώνα Live Multiplayer, παίζετε σε πραγματικό χρόνο με φίλους και αντιπάλους σε όλο τον κόσμο! Ανταγωνιστείτε σε εβδομαδιαία Περιφερειακά τουρνουά και περάστε το δρόμο σας μέσα από τα τμήματα Bronze και Silver στο Worldwide Gold Elite Racing!

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ EPIC - Αναβαθμίστε και βελτιώστε 33 μοναδικά κατασκευαστικά στοιχεία αυτοκινήτου με 3 επίπεδα προγρ. Ικανοποιήστε την ανάγκη σας για ταχύτητα και κατασκευάστε ένα μοναδικό μηχάνημα αγώνων κορυφαίας έλξης. Πάντα ονειρευόσαστε να καπνίζετε ένα εξωτικό σπορ αυτοκίνητο στο γήπεδο Volkswagen Golf 800 HP; Συμβαίνει καθημερινά στους δρόμους του NN.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΣΜΟ - προσαρμόστε το αυτοκίνητό σας με τα δροσερά αυτοκόλλητα, ρυθμίστε τα όπως θέλετε. Επιλέξτε το δικό σας έγχρωμο χρώμα βαφής και το τελείωμα για κάθε κομμάτι. Προσθέστε πραγματικά ελαστικά Toyo και αξεσουάρ Tec Speedwheels, τοποθετήστε aftermarket προφυλακτήρες, φούστες και spoilers για να δώσετε στο αυτοκίνητό σας μια μοναδική εμφάνιση!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - που υποστηρίζονται από το CarX Physics Engine, διαθέτουμε την πιο ρεαλιστική φυσική αυτοκινήτων στην αγορά - όλα λειτουργούν όπως συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Ρυθμίστε τις ταχύτητες με λεπτομερείς προδιαγραφές, γραφήματα dyno, διαγράμματα γραναζιών και προηγμένες στατιστικές αγώνων θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας για αγώνες.


ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Ιστοσελίδα: https://goo.gl/ZfcbGQ
Facebook: https://goo.gl/BX4B3u
Twitter: https://goo.gl/rLuvnk
Instagram: https://goo.gl/77mK7N
Διαφωνία: https://goo.gl/rqFfxP
Reddit: https://goo.gl/14BBUC

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Το πλήρως εγκατεστημένο παιχνίδι απαιτεί τουλάχιστον 1,5 GB στην εσωτερική σας αποθήκευση
OS: Android 4.x ή νεότερη
Συσκευή: 1 GB μνήμης RAM
Wifi: Απαιτείται σύνδεση στο Internet

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Αν έχετε ερωτήσεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τις Συνήθεις Ερωτήσεις στο https://goo.gl/BT3Spx
ή επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης εδώ: https://goo.gl/YG8xPP

Πολιτική απορρήτου: http://creative-mobile.com/privacy-policy/
Όροι Χρήσης: http://creative-mobile.com/terms-of-use/

Download Nitro Nation Drag & Drift 6.9.0 APK

Nitro Nation Drag & Drift 6.9.0
Τιμή: Free
Τρέχουσα Έκδοση: 6.9.0
Εγκαθιστά: 10,000,000+
Απαιτήσεις: Android 4.1+
Βαθμολογία Περιεχομένου: Everyone
Όνομα Πακέτου: com.creativemobile.nno
Advertisement