My Little Princess : Stores FREE

My Little Princess : Stores FREE

  • Version: 1.13
  • Updated: March 18, 2020

My Little Princess Stores je zgodba digitalnih lutk, kjer je vsaka igra nova pustolovščina. Zabavajte se pretvarjati, da se igrate v trgovinah s princeso v vasi. Pridobite najnovejšo modo v trgovini z oblačili, dressup, ličila in veliko oblačil. Poiščite novega najboljšega prijatelja in lokalno trgovino z živalmi ali pa preprosto obiščite supermarket, kjer boste našli nekaj hrane in zabave. Obstaja veliko več trgovin in lokacij za igranje in odkrivanje v trgovinah Little Princess.

Zakaj otroci in starši ljubijo naše igre?
My Little Princess igre so digitalna različica klasične igre za lutke. Naša igra za otroke nima pravil ali ciljev, gre za prosto igro in pretvarjanje. To je tisto, zaradi česar so naše igre tako vznemirljive za otroke. Vse, kar otrok vidi v igri, je občutljivo ali nepremagljivo. Lahko imajo princeso obleko gor stranke, uporabljajo dekleta ličila in prilagodite vsak lik. S povezovanjem vseh naših iger pomagamo otrokom zgraditi cel svet okoli lastne avanture.

Značilnosti igre:
- 10 NOVIH lokacij in trgovin za raziskovanje!
- Popolnoma novi liki za srečanje in igranje v obeh igrah My Little Princess.
- BRAND NEW funkcija balona z vročim zrakom! Vsaka od iger My Little Princess ima zdaj "postajo" z balonom, kjer vstavite znake in se nato dotaknete gumba za dviganje. Igra nato odpre zemljevid s povsem drugo igro, ki jo želite raziskati!
- Multi-touch podpora, tako da se lahko igrate s prijatelji skupaj na isti tableti
- Uporabite vroč balonček za potovanje med prenesenimi igricami

Priporočena starostna skupina
Moje mesto: My Little Princess Stores je odlično za otroke vseh starosti med 4-12. Mlajši otroci se lahko igrajo s svojimi starši, starejši otroci pa lahko uživajo v igri s prijatelji ali pa sami. Vse igre My Town spodbujajo domiselno igro in pomagajo razvijati ustvarjalnost in empatijo. Naše igre uporabljajo avtisti in terapevti za posebne potrebe po vsem svetu.

Download My Little Princess : Stores FREE 1.13 APK

My Little Princess : Stores FREE 1.13
Cena: Free
Trenutna Verzija: 1.13
Namesti: 1,000,000+
Zahteve: Android 4.4+
Vsebinska Ocena: Everyone
Ime Paketa: mylittleprincess.stores.free
Advertisement