Mobile Strike

Mobile Strike

  • Version: 5.0.12.242
  • Updated: December 11, 2019

Mobile Strike adalah permainan aksi baharu peperangan moden yang dahsyat dan membolehkan anda membina pangkalan, mengawal aksi, dan menguji tentera elit anda menentang musuh di medan perang! Dengan kenderaan serangan canggih dalam persenjataan anda yang tidak kurang hebatnya, permainan MMO seluruh dunia ini menguji kebolehan anda untuk melancarkan perang taktikal dan kepintaran. Persenjataan yang lebih besar tidak diambil kira, sebaliknya persenjataan siapa yang terbaik! Reka pangkalan yang disesuaikan untuk menggambarkan wira aspirasi anda. Mengumpul pertahanan untuk melindungi pangkalan anda, atau hasilkan persenjataan yang tiada tandingan di medan perang! Seperti dalam permainan MMO yang sebenar, anda boleh menyertai perikatan dan nikmati manfaat kuasa berbilang hala sambil anda menguasai aksi dan menjadi Ketua Negara permainan aksi yang sama sekali baharu!

✔Sertai berjuta-juta pemain dari seluruh dunia
✔ Bina pakatan yang berkuasa dengan pemain elit menentang musuh-musuh yang menggerunkan
✔ Bina dan sesuaikan pangkalan anda
✔ Bertempur dengan mesin-mesin perang liar di medan perang untuk mengumpul item dan pengalaman
✔Latih, naik tahap dan bekalkan komander anda dengan senjata api terunggul
✔Gunakan kenderaan tempur moden, meriam, dan unit strategik
✔Perintahkan 4 peringkat tentera yang terdiri daripada 16 jenis pasukan

Ayuh lihat Mobile Strike MMO elit yang baharu, sebuah permainan peperangan yang menamatkan riwayat semua permainan perang!

Dengan unit tentera elit, sistem senjata canggih, dan kenderaan serangan dahsyat untuk anda gunakan, anda tidak perlu takutkan apa--kecuali saiz pangkalan yang semakin membesar di sebelah anda! Sertai perikatan untuk meningkatkan tentera anda dan himpunkan batalion demi batalion pahlawan terlatih seperti yang tidak pernah dilihat dunia dalam MMO sedunia ini.

Hanya yang kuat akan menang, dan yang lemah sahaja tidak akan bermain Mobile Strike! Dengan unit tentera elit, sistem senjata canggih, dan kenderaan serangan dahsyat untuk anda gunakan, anda tidak perlu takutkan apa--kecuali saiz pangkalan yang semakin membesar di sebelah anda! Sertai perikatan untuk meningkatkan tentera anda dan himpunkan batalion demi batalion pahlawan terlatih seperti yang tidak pernah dilihat dunia dalam MMO sedunia ini.

Dasar Privasi: https://www.mobilestrikeapp.com/privacy-policy
Terma Perkhidmatan: https://www.mobilestrikeapp.com/terms-of-use
Halaman Permainan: http://epicwar-online.com

Download Mobile Strike 5.0.12.242 APK

Mobile Strike 5.0.12.242
Harga: Free
Versi Terkini: 5.0.12.242
Memasang: 50,000,000+
Keperluan: Android Varies with device
Penilaian Kandungan: Everyone 10+
Nama Paket: com.epicwaronline.ms
Advertisement