King of Thieves

King of Thieves

  • Version: 2.40.1
  • Updated: April 15, 2020

Mencuri permata, membina pertahanan anda dan memenangi peperangan kumpulan di Arenas dalam gabungan unik arked, platform dan permainan PVP multiplayer ini!
Bersaing dengan lebih daripada 50 juta pemain di seluruh dunia! Buat persatuan pencinta sendiri dan masuk ke penjara bawah tanah musuh.
Ketahui mantra purba untuk menjadi pencuri yang paling ditakuti dalam permainan!

SILA AMBIL PERHATIAN: permainan ini sangat ketagihan dan tidak dapat dielakkan membawa kepada peningkatan jumlah kawan anda.

CIRI-CIRI UTAMA:

RUMAH BAJA UNTUK MEMBANGUNKAN KOLEKSI ANDA. Mencuri adalah menyeronokkan! Kumpulkan permata dan emas dari pemain lain untuk menjadi pencuri terkaya di dunia.
DEFEND YOUR LOOT. Reka bentuk pertahanan bawah tanah, letakkan perangkap dan platform untuk mencegah orang lain mencuri khazanah anda. Lihat mereka terjebak dalam perangkap awak. Tiada pelarian, muhaha!
PELAJARI SELURUH JENIS. Kumpulkan permata yang unik dari sfera ajaib, belajar mantra dan dapatkan lebih kuat. Gunakan kuasa Totem Purba untuk mengalahkan lawan anda!
JOIN SELAMAT ANDA DAN LAGI DI ARENAS. Cari pencuri yang boleh dipercayai dan mengisytiharkan perang terhadap kesatuan lain. Pimpin guild anda ke kemenangan melalui arena yang berbeza untuk mendapatkan ganjaran epik!
TUNTUT THE THRONE. Menyelam tindakan, meningkatkan kemahiran anda, dan bersaing dengan pemain lain di seluruh dunia untuk menaikkan papan pendahulu. Tingkatkan takhta anda untuk meningkatkan kemahiran pencuri anda.
KETERBUTKAN OUTFIT ANDA. Pilih pakaian sejuk yang sesuai dengan keperibadian anda. Jadilah pencuri yang bergaya, berdiri keluar daripada orang ramai!
PERJALANAN DAN MENDUKUNG. Uji ketangkasan anda melalui 112 tahap mod tunggal atau menyelam ke dalam dunia bawah tanah kandungan buatan pengguna.
_________________________________________________________
SUBSCRIPTION. Langgan untuk mendapatkan peluang untuk maju lebih cepat dan akses pakaian eksklusif!

Dengan melanggan Raja Pencuri, anda dapat:
- Pemilihan kunci x10 (peningkatan kapasiti maksimum)
- Pemilihan semula kunci adalah x10 lebih cepat
- Lombong emas juga menghasilkan "air mata" setiap hari
- 3 pakaian unik

Anda boleh memilih tiga pilihan langganan dengan pelbagai panjang. Anda boleh melanggan selama 1 bulan, 3 bulan atau selama 6 bulan.
Kos langganan adalah $ 4.99 / $ 13.99 / $ 19.99 untuk 1/3/6 bulan.
_________________________________________________________

Bersedia untuk memenuhi cabaran? Permainan di!
Sertai komuniti, cari rakan dan semak berita:
www.facebook.com/kingofthievesgame
www.twitter.com/kingthieves
www.kingofthieves.com/forum


http://www.zeptolab.com/privacy
http://www.zeptolab.com/terms

Download King of Thieves 2.40.1 APK

King of Thieves 2.40.1
Harga: Free
Versi Terkini: 2.40.1
Memasang: 10,000,000+
Keperluan: Android 4.1+
Penilaian Kandungan: Everyone
Nama Paket: com.zeptolab.thieves.google
Advertisement