King of Thieves

Download King of Thieves for APK

  • Version: 2.37
  • Updated: November 21, 2019

Uložite dragulje, izgradite svoju obranu i pobijedite u areni u ovoj jedinstvenoj kombinaciji arkadnih, platformskih i multiplayer pvp igara! Natjecajte se s više od 50 milijuna igrača širom svijeta!
napravite vlastiti savez lopova i uključite se u neprijateljske tamnice. naučite drevne čarolije da postanete najgrozniji kradljivac u igri! napomena: igra je izuzetno zarazna i neizbježno dovodi do povećanja broja vaših prijatelja.g Glavne karakteristike: kradu blaga kako biste izgradili svoju kolekciju.
krađa je zabavna!
Prikupljajte dragulje i zlato od drugih igrača kako biste postali najbogatiji lopov na svijetu. Ograničite svoju plijen.
stvorite obranu od tamnice, postavite zamke i platforme kako drugima ne bi ukrali vaše blago.
vidi ih uhvaćene u vaše zamke.
nema bijega, muhe!
skupljajte jedinstvene dragulje iz čarobnih sfera, učite čarolije i jačajte.
Iskoristite snagu drevnog totema da pobijedite protivnike! Pridružite se svojoj gospoda i borite se u areni.
pronaći pouzdane lopove i objaviti rat drugim cehovima.
Vodite svoj klan do pobjede kroz različite arene da zaradite epske nagrade!
Uronite u akciju, usavršite svoje vještine i natjecajte se s drugim igračima širom svijeta kako biste se uspinjali kroz ploče s najboljima.
Nadogradite svoj tron ​​kako biste poboljšali svoje lopovske sposobnosti.
odaberite cool kostim koji savršeno odgovara vašoj osobnosti.
budi moderan lopov, izdvoji se iz gomile!
testirajte svoju agilnost na 112 jednokratnih razina ili zaronite u podzemni svijet korisnika generiranog sadržaja ._________________________________________________________ pretplate.
Pretplatite se kako biste dobili priliku za brži napredak i pristup ekskluzivnim kostima! Pretplatom na King of Thieves dobivate: - Brave x10 (povećava se maksimalni kapacitet) - Brava za obnavljanje se kreće x10 Brže - Rudnik zlata svaki dan proizvodi "suze" - 3 jedinstvene nošnje
odaberite tri opcije pretplate s različitim duljinama.
možete se pretplatiti na 1 mjesec, 3 mjeseca ili 6 mjeseci. Cijena pretplate je 4,99 USD / 13,99 USD / 19,99 USD za 1/3/6 mjeseci ._________________________________________________________ spremni za izazov?
igra je uključena! Pridružite se zajednici, pronađite prijatelje i provjerite vijesti: www.facebook.com/kingofthievesgamewww.twitter.com/kingthieveswww.kingofthieves.com/forumhttp: //www.zeptolab.com/privacyhttp: //www.zeptolab.
com / uvjeti
Advertisement

Download King of Thieves 2.37 APK

King of Thieves 2.37
Cijena: Free
Trenutna Verzija: 2.37
Instalacije: 10,000,000+
Zahtjevi: Android 4.1+
Sadržajna Ocjena: Everyone
Naziv Paketa: com.zeptolab.thieves.google
Advertisement