Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

Kliv in i Teyvat, en enorm värld som vrimlar av liv och flyter med elementär energi.

Du och ditt syskon kom hit från en annan värld. Separerad av en okänd gud, avdrivna av dina krafter och kastad i en djup sömn, vaknar du nu till en värld som är mycket annorlunda än när du först kom.

Således börjar din resa över Teyvat för att söka svar från The Seven - gudarna i varje element. Längs vägen, förbered dig på att utforska varje tum av denna underbara värld, gå samman med ett brett spektrum av karaktärer och ta upp de otaliga mysterierna som Teyvat innehar ...

MASSIV ÖPPEN VÄRLD

Klättra upp på alla berg, simma över alla floder och glida över världen nedan och ta in det käke-släppande landskapet varje steg på vägen. Och om du stannar för att undersöka en vandrande Seelie eller konstig mekanism, vem vet vad du kan upptäcka?

Elementärt kombatsystem

Utnyttja de sju elementen för att släppa loss elementära reaktioner. Anemo, Electro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro och Geo interagerar på alla möjliga sätt, och visioner har kraften att göra detta till sin fördel.

Kommer du att förånga Hydro med Pyro, ladda den med Electro eller frysa den med Cryo? Din behärskning av elementen ger dig överhanden i strid och utforskning.

Vackra visum

Håll ögonen på världen runt dig, med en fantastisk konststil, realtidsframställning och finjusterade karaktäranimationer som ger dig en verkligt uppslukande visuell upplevelse. Ljus och väder förändras naturligt över tiden, vilket ger varje detalj i denna värld till liv.

SOOTHING SOUNDTRACK

Låt Teyvat vackra ljud dra dig in när du utforskar den expansiva världen runt dig. Framförd av London Philharmonic Orchestra, förändras soundtracket sömlöst med tiden och spelet för att matcha stämningen.

BYGG DITT DREAMTeam

Samarbeta med en mångfald av karaktärer i Teyvat, alla med sina unika personligheter, berättelser och förmågor. Upptäck dina favoritpartikombinationer och planera dina karaktärer så att du kan erövra även de mest skrämmande fiender och domäner.

JOURNEY MED VÄNNER

Samarbeta med vänner över olika plattformar för att utlösa mer elementära åtgärder, ta itu med knepiga bosskamp och erövra utmanande domäner tillsammans för att skörda rika belöningar.

När du står uppe på toppen av Jueyun Karst och tar in de rullande molnen och det enorma terränget som sträcker sig framför dig, kanske du vill stanna i Teyvat lite längre ... Men tills du återförenas med ditt förlorade syskon, hur kan du vila ? Gå vidare, Traveller, och börja ditt äventyr!

STÖD
Om du stöter på problem under spelet kan du skicka feedback från oss via kundtjänstcentret i spelet.
Kundtjänst E-post: [email protected]
Officiell webbplats: https://genshin.mihoyo.com/
Forum: https://forums.mihoyo.com/genshin/
Facebook: https://www.facebook.com/Genshinimpact/
Instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/
Twitter: https://twitter.com/GenshinImpact
YouTube: http://www.youtube.com/c/GenshinImpact
Oenighet: https://discord.gg/genshinimpact
Reddit: https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/

Tillgängliga textspråk: kinesiska (förenklad och traditionell), japanska, koreanska, engelska, franska, tyska, spanska, portugisiska (Brasilien), indonesiska, vietnamesiska, ryska, thailändska.

Tillgängliga Voiceover-språk: kinesiska, japanska, koreanska, engelska (Voiceover och textspråk kan ändras oberoende).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Pris: Free
Aktuell Version: 1.0.0_1112729_1135452
Installationer: 1,000,000+
Krav: Android 5.0+
Innehåll Betyg: Teen
Paketnamn: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement