Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

Закорачите у Теиват, огромни свет препун живота и протока елементарне енергије.

Ви и ваша сестра сте стигли из другог света. Раздвојени од непознатог бога, лишени ваших моћи и бачени у дубок сан, сада се пробудите у свету врло различитом од првог доласка.

Тако започиње ваше путовање преко Теивата тражећи одговоре од Седам - ​​богова сваког елемента. Уз пут, припремите се да истражите сваки центиметар овог чудесног света, удружите снаге с разноврсним ликовима и разоткријте безбројне мистерије које Теиват чува ...

МАСИВНИ ОТВОРЕНИ СВЕТ

Попните се на било коју планину, пливајте преко било које реке и клизите светом испод, узимајући призор који испушта вилицу сваки корак пута. А ако престанете да истражујете лутајући Сеелие или чудни механизам, ко зна шта бисте могли открити?

Елементарни борбени систем

Употријебите седам елемената да бисте ослободили елементарне реакције. Анемо, Елецтро, Хидро, Пиро, Црио, Дендро и Гео међусобно делују на све начине, а Висион заштитници имају моћ да то окрену у своју корист.

Да ли ћете испарити Хидро помоћу Пиро-а, напунити га електроником или га замрзнути Црио-ом? Савладавање елемената пружиће вам предност у борби и истраживању.

ЛЕПОТЕ ВИЗУАЛИ

Уживајте у погледу на свет око вас, са задивљујућим уметничким стилом, приказом у стварном времену и фино подешеним карактерним анимацијама које ће вам пружити заиста имерзивно визуелно искуство. Расвета и време се временом мењају природно, оживљавајући сваки детаљ овог света.

СООТХИНГ СОУНДТРАЦК

Нека вас привлаче прелепи звукови Теивата док истражујете широк свет око себе. Изводи Лондонска филхармонија, звучни запис се неприметно мења са временом и играњем како би се прилагодило расположењу.

ГРАДИТЕ СВОЈ ТЕЖАК СРЕЋЕ

Уједините се са разноликим ликовима у Теивату, сваки са својим јединственим личностима, причама и способностима. Откријте своје омиљене забавне комбинације и изравнајте своје ликове који ће вам помоћи да освојите чак и најневјероватније непријатеље и домене.

ПУТОВАЊЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА

Уједините се с пријатељима на разним платформама како бисте покренули елементарније акције, решили шкакљиве борбе са шефовима и заједно освојили изазовне домене да бисте постигли богате награде.

Док стојите на врховима крста Јуеиун и залазите се у облаке који се ваљају и пространи терен који се протеже пред вама, можда ћете желети да останете још мало у Теивату ... Али док се поново не спојите са изгубљеном сестром, како се можете одмарати ? Напред, Путниче, и крени у своју авантуру!

ПОДРШКА
Ако током игре наиђете на било какве проблеме, можете нам послати повратне информације путем центра за корисничке услуге у игри.
Кориснички сервис Емаил: генсхин_цс@михоио.цом
Званична страница: хттпс://генсхин.михоио.цом/
Форуми: хттпс://форумс.михоио.цом/генсхин/
Фацебоок: хттпс://ввв.фацебоок.цом/Генсхинимпацт/
Инстаграм: хттпс://ввв.инстаграм.цом/генсхинимпацт/
Твиттер: хттпс://твиттер.цом/ГенсхинИмпацт
ИоуТубе: хттп://ввв.иоутубе.цом/ц/ГенсхинИмпацт
Дисцорд: хттпс://дисцорд.гг/генсхинимпацт
Реддит: хттпс://ввв.реддит.цом/р/Генсхин_Импацт/

Доступни језици текста: кинески (поједностављени и традиционални), јапански, корејски, енглески, француски, немачки, шпански, португалски (Бразил), индонезијски, вијетнамски, руски, тајландски.

Доступни језици за Воицеовер: кинески, јапански, корејски, енглески (преношење гласа и језик текста могу се независно променити).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Цена: Free
Тренутна Верзија: 1.0.0_1112729_1135452
Инсталира: 1,000,000+
Захтеви: Android 5.0+
Садржај Оцена: Teen
Назив Пакета: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement