Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

Stopite v Teyvat, ogromen svet, ki je prepreden z življenjem in se pretaka z elementarno energijo.

Vi in vaš sorodnik ste prišli sem iz drugega sveta. Oddeljeni od neznanega boga, odvzeti vaših moči in vrženi v globoko dremež, se zdaj prebujate v svetu, ki je zelo drugačen od tistega, ko ste prvič prišli.

Tako se začne vaša pot čez Teyvat in išče odgovore od sedem - bogov vsakega elementa. Na poti se pripravite, da raziščete vsak centimeter tega čudovitega sveta, združite moči z raznolikim naborom likov in razgrnite nešteto skrivnosti, ki jih ima Teyvat ...

MASIVNO ODPRTI SVET

Vzpenjajte se na katero koli goro, preplavajte katero koli reko in drsite po svetu spodaj in na vsaki stopnji poti držite čudežne pokrajine. In če nehate raziskovati potujočega Seelieja ali čudnega mehanizma, kdo ve, kaj bi lahko odkrili?

ELEMENTARNI BOJNI SISTEM

Uporabite sedem elementov, da sprostite elementarne reakcije. Anemo, Electro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro in Geo medsebojno delujejo na različne načine in Vision zaščitniki imajo to moč, da to izkoristijo v svojo korist.

Ali boste Hydro uparili s Pyro, ga napolnili z Electro ali ga zamrznili s Cryo? Obvladovanje elementov vam bo dalo prednost v boju in raziskovanju.

LEPO VIZULE

Očarajte svet okoli sebe s čudovitim likovnim slogom, upodabljanjem v realnem času in natančno nastavljenimi animacijami znakov, ki vam nudijo resnično potopno vizualno izkušnjo. Svetloba in vreme se sčasoma naravno spreminjata, oživljata vse podrobnosti tega sveta.

SOOTHING SOUNDTRACK

Naj vas prelepi čudoviti zvoki Teyvata, ko raziskujete širni svet okoli sebe. Zvočni posnetek, ki ga izvaja Londonska filharmonija, se s časom in igranjem brezhibno spreminja, tako da ustreza razpoloženju.

SESTAVITE SVOJ TEHNIČNI TEAM

Združite se z raznoliko zasedbo likov v Teyvatu, vsak s svojimi edinstvenimi osebnostmi, zgodbami in sposobnostmi. Odkrijte svoje najljubše kombinacije za zabave in izravnajte svoje znake, da boste lažje osvojili tudi najbolj zastrašujoče sovražnike in domene.

PRIJAVA S PRIJATELJI

Združite se s prijatelji na različnih platformah, da sprožite bolj elementarne ukrepe, se lotite zapletenih bojevskih bojev in skupaj osvojite zahtevne domene in tako pridobite bogate nagrade.

Ko stojite na vrhovih krasa Jueyun Krasa in se sprehajate v kotalijočih se oblakih in prostranem terenu, ki se razteza pred vami, boste morda želeli ostati v Teyvatu še malo dlje ... Toda dokler ne boste ponovno združeni z izgubljenim bratom, kako se lahko spočijete ? Pojdi popotnik in začni svojo pustolovščino!

PODPORA
Če med igro naletite na kakršne koli težave, nam lahko pošljete povratne informacije prek centra za pomoč strankam v igri.
E-pošta za storitve za stranke: [email protected]
Uradna stran: https://genshin.mihoyo.com/
Forumi: https://forums.mihoyo.com/genshin/
Facebook: https://www.facebook.com/Genshinimpact/
Instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/
Twitter: https://twitter.com/GenshinImpact
YouTube: http://www.youtube.com/c/GenshinImpact
Razkol: https://discord.gg/genshinimpact
Reddit: https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/

Razpoložljivi besedilni jeziki: kitajski (poenostavljeni in tradicionalni), japonski, korejski, angleški, francoski, nemški, španski, portugalski (Brazilija), indonezijski, vietnamski, ruski, tajski.

Razpoložljivi jeziki za prenos govora: kitajski, japonski, korejski, angleški (Voiceover in jezik besedila lahko spreminjate neodvisno).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Cena: Free
Trenutna Verzija: 1.0.0_1112729_1135452
Namesti: 1,000,000+
Zahteve: Android 5.0+
Vsebinska Ocena: Teen
Ime Paketa: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement