Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

Pășește în Teyvat, o lume vastă, plină de viață și care curge cu energie elementară.

Tu și fratele tău ai ajuns aici dintr-o altă lume. Separat de un zeu necunoscut, dezbrăcat de puterile tale și aruncat într-un somn adânc, te trezești acum într-o lume foarte diferită de când ai ajuns prima dată.

Astfel începe călătoria ta peste Teyvat pentru a căuta răspunsuri de la cei șapte - zeii fiecărui element. Pe parcurs, pregătește-te să explorezi fiecare centimetru al acestei lumi minunate, unesc forțe cu o gamă variată de personaje și dezvăluie nenumăratele mistere pe care Teyvat le deține ...

LUME DESCHISĂ MASIVĂ

Urcați orice munte, înotați pe orice râu și glisați lumea de dedesubt, luând în minte fiecare pas al drumului. Și dacă te oprești să investighezi un Seelie rătăcitor sau un mecanism ciudat, cine știe ce ai putea descoperi?

SISTEM DE COMBAT ELEMENTAL

Utilizați cele șapte elemente pentru a dezlănțui reacțiile elementare. Anemo, Electro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro și Geo interacționează în tot felul de moduri, iar utilizatorii Vision au puterea de a transforma acest lucru în avantajul lor.

Îl vei vaporiza pe Hydro cu Pyro, îl vei încărca cu Electro sau îl vei îngheța cu Cryo? Stăpânirea dvs. de elemente vă va oferi mâna superioară în luptă și explorare.

BUNURI VIZIONALE

Schițează-ți ochii asupra lumii din jurul tău, cu un stil de artă uimitor, redare în timp real și animații fine ale unor personaje care îți oferă o experiență vizuală cu adevărat imersivă. Lumina și vremea se schimbă în mod natural în timp, aducând viață fiecare detaliu al acestei lumi.

SOUNDTRACK SOUNDTRACK

Lasă sunetele frumoase ale lui Teyvat să te atragă în timp ce explorezi lumea expansivă din jurul tău. Realizată de Orchestra Filarmonică din Londra, coloana sonoră se schimbă perfect cu timpul și jocul pentru a se potrivi cu starea de spirit.

Construiți-vă ECHIPUL DREAM

Echipați cu o distribuție diversă de personaje din Teyvat, fiecare cu propriile personalități, povești și abilități unice. Descoperiți-vă combinațiile preferate de petreceri și nivelați-vă personajele pentru a vă ajuta să cuceriți chiar și cei mai descurajatori dintre inamici și domenii.

Călătorie cu prietenii

Echipați-vă cu prietenii de pe diverse platforme pentru a declanșa acțiuni mai elementare, pentru a combate lupte complicate ale șefilor și pentru a cuceri domenii provocatoare împreună pentru a obține recompense bogate.

În timp ce stai deasupra vârfurilor Jueyun Karst și te ocupi de nori rulante și de terenuri întinse care se întind înaintea ta, poți dori să rămâi în Teyvat puțin mai mult ... Dar până când vei fi reunit cu fratele tău pierdut, cum poți să te odihnești? ? Pleacă, călător, și începe-ți aventura!

A SUSTINE
Dacă întâmpinați probleme în timpul jocului, ne puteți trimite feedback prin intermediul Centrului de servicii pentru clienți din joc.
E-mail Serviciu Clienți: [email protected]
Site oficial: https://genshin.mihoyo.com/
Forumuri: https://forums.mihoyo.com/genshin/
Facebook: https://www.facebook.com/Genshinimpact/
Instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/
Twitter: https://twitter.com/GenshinImpact
YouTube: http://www.youtube.com/c/GenshinImpact
Discordie: https://discord.gg/genshinimpact
Reddit: https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/

Limbi de text disponibile: chineză (simplificată și tradițională), japoneză, coreeană, engleză, franceză, germană, spaniolă, portugheză (Brazilia), indoneziană, vietnameză, rusă, thailandeză.

Limbi vocale disponibile: chineză, japoneză, coreeană, engleză (limba vocală și textul pot fi schimbate independent).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Preț: Free
Versiune Curentă: 1.0.0_1112729_1135452
Instalările: 1,000,000+
Cerinţe: Android 5.0+
Evaluarea Conținutului: Teen
Numele Pachetului: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement