Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

Gå inn i Teyvat, en enorm verden som vrimler av liv og strømmer av elementær energi.

Du og søsken din kom hit fra en annen verden. Atskilt av en ukjent gud, fratatt kreftene dine og kastet i en dyp søvn, våkner du nå til en verden som er veldig annerledes enn da du ankom.

Dermed begynner reisen din over Teyvat for å søke svar fra De syv - gudene til hvert element. Underveis, forbered deg på å utforske hver tomme i denne vidunderlige verden, slå sammen med et mangfoldig utvalg av karakterer, og avslør de utallige mysteriene som Teyvat har ...

MASSIV ÅPEN VERDEN

Klatre opp på et hvilket som helst fjell, svøm over en hvilken som helst elv og gli over verden nedenfor, og ta inn det kjevelåpende landskapet hvert steg på veien. Og hvis du stopper for å undersøke en vandrende Seelie eller en merkelig mekanisme, hvem vet hva du kan oppdage?

Elementært kombatsystem

Benytt deg av de syv elementene for å slippe løs reaksjoner. Anemo, Elektro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro og Geo samhandler på alle slags måter, og visjonister har makt til å gjøre dette til sin fordel.

Vil du fordampe Hydro med Pyro, lade den med Electro eller fryse den med Cryo? Din mestring av elementene vil gi deg overtaket i kamp og utforsking.

VAKRE VISUALER

Sett øynene opp for verden rundt deg, med en fantastisk kunststil, gjengivelse i sanntid og finstemte karakteranimasjoner som gir deg en virkelig oppslukende visuell opplevelse. Belysning og vær forandrer seg naturlig over tid, noe som gir hver eneste detalj i denne verden liv.

SOOTHING SOUNDTRACK

La de vakre lydene fra Teyvat trekke deg inn når du utforsker den ekspansive verdenen rundt deg. Utført av London Philharmonic Orchestra, endres lydsporet sømløst med tid og spill for å matche stemningen.

BYGD DREAMTeamet

Lag sammen et mangfoldig rollebesetning av karakterer i Teyvat, med hver sine unike personligheter, historier og evner. Oppdag favorittfestkombinasjonene dine, og nivå karakterene dine slik at du kan erobre selv det mest skremmende av fiender og domener.

JOURNEY MED VENNER

Lag sammen med venner på tvers av forskjellige plattformer for å utløse mer elementær handling, takle vanskelige boss-kamper og erobre utfordrende domener sammen for å høste rike belønninger.

Når du står oppå toppene av Jueyun Karst og tar inn de bølgende skyene og det enorme terrenget som strekker seg ut foran deg, kan det være lurt å bo litt lenger i Teyvat ... Men til du er gjenforent med det tapte søsken, hvordan kan du hvile ? Gå videre, Traveller, og begynn eventyret ditt!

BRUKERSTØTTE
Hvis du får problemer under spillet, kan du sende oss tilbakemeldinger via kundesenteret i spillet.
Kundeservice e-post: [email protected]
Offisiell side: https://genshin.mihoyo.com/
Forum: https://forums.mihoyo.com/genshin/
Facebook: https://www.facebook.com/Genshinimpact/
Instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/
Twitter: https://twitter.com/GenshinImpact
YouTube: http://www.youtube.com/c/GenshinImpact
Uenighet: https://discord.gg/genshinimpact
Reddit: https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/

Tilgjengelige tekstspråk: kinesisk (forenklet og tradisjonell), japansk, koreansk, engelsk, fransk, tysk, spansk, portugisisk (Brasil), indonesisk, vietnamesisk, russisk, thai.

Tilgjengelige talespråk: kinesisk, japansk, koreansk, engelsk (stemmespråk og tekstspråk kan endres uavhengig).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Pris: Free
Gjeldende Versjon: 1.0.0_1112729_1135452
Installasjoner: 1,000,000+
Krav: Android 5.0+
Innholdsrangering: Teen
Pakkenavn: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement