Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

Stap Teyvat binnen, een uitgestrekte wereld vol leven en stroomt van elementaire energie.

Jij en je broer of zus zijn hier vanuit een andere wereld aangekomen. Gescheiden door een onbekende god, ontdaan van je krachten en in een diepe slaap geworpen, word je nu wakker in een wereld die heel anders is dan toen je er voor het eerst aankwam.

Zo begint je reis door Teyvat om antwoorden te zoeken bij The Seven - de goden van elk element. Bereid je onderweg voor om elke centimeter van deze wonderlijke wereld te verkennen, bundel je krachten met een breed scala aan personages en ontrafel de talloze mysteries die Teyvat in zich heeft ...

ENORME OPEN WERELD

Beklim een ​​berg, zwem over een rivier en glijd over de wereld beneden, terwijl je bij elke stap het adembenemende landschap in je opneemt. En als je stopt om een ​​rondzwervende Seelie of een vreemd mechanisme te onderzoeken, wie weet wat je dan zou kunnen ontdekken?

ELEMENTAAL GEVECHTSSYSTEEM

Gebruik de zeven elementen om elementaire reacties te ontketenen. Anemo, Electro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro en Geo werken op allerlei manieren samen, en Vision-dragers hebben de kracht om dit in hun voordeel om te zetten.

Ga je Hydro verdampen met Pyro, elektrisch opladen met Electro of bevriezen met Cryo? Je beheersing van de elementen geeft je de overhand in gevechten en verkenning.

MOOIE VISUALS

Trakteer je ogen op de wereld om je heen, met een verbluffende kunststijl, realtime weergave en fijn afgestelde karakteranimaties die je een werkelijk meeslepende visuele ervaring bezorgen. Verlichting en weer veranderen allemaal op natuurlijke wijze in de loop van de tijd en brengen elk detail van deze wereld tot leven.

KALMERENDE SOUNDTRACK

Laat je meeslepen door de prachtige geluiden van Teyvat terwijl je de uitgestrekte wereld om je heen verkent. Uitgevoerd door het London Philharmonic Orchestra, verandert de soundtrack naadloos met de tijd en gameplay om bij de stemming te passen.

BOUW JE DROOMTEAM

Werk samen met een diverse cast personages in Teyvat, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden, verhalen en vaardigheden. Ontdek je favoriete feestcombinaties en verbeter je personages om je te helpen zelfs de meest ontmoedigende vijanden en domeinen te overwinnen.

REIS MET VRIENDEN

Werk samen met vrienden op verschillende platforms om meer elementaire actie te activeren, lastige baasgevechten aan te pakken en samen uitdagende domeinen te veroveren om rijke beloningen te oogsten.

Terwijl je bovenop de toppen van Jueyun Karst staat en geniet van de glooiende wolken en het uitgestrekte terrein dat zich voor je uitstrekt, wil je misschien wat langer in Teyvat blijven ... Maar hoe kun je rusten tot je herenigd bent met je verloren broer of zus? ? Ga heen, Reiziger, en begin je avontuur!

ONDERSTEUNING
Als je tijdens het spel problemen ondervindt, kun je ons feedback sturen via het in-game Customer Service Center.
Klantenservice E-mail: [email protected]
Officiële site: https://genshin.mihoyo.com/
Forums: https://forums.mihoyo.com/genshin/
Facebook: https://www.facebook.com/Genshinimpact/
Instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/
Twitter: https://twitter.com/GenshinImpact
YouTube: http://www.youtube.com/c/GenshinImpact
Discord: https://discord.gg/genshinimpact
Reddit: https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/

Beschikbare teksttalen: Chinees (vereenvoudigd en traditioneel), Japans, Koreaans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees (Brazilië), Indonesisch, Vietnamees, Russisch, Thais.

Beschikbare Voice-over-talen: Chinees, Japans, Koreaans, Engels (Voice-over en teksttaal kunnen onafhankelijk van elkaar worden gewijzigd).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Prijs: Free
Huidige Versie: 1.0.0_1112729_1135452
Installaties: 1,000,000+
Vereisten: Android 5.0+
Inhoudsbeoordeling: Teen
Verpakkingsnaam: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement