Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

teyvat, dunia fantasi yang bebas, dinamik, dan penuh dengan kehidupan mistik, dunia di mana tujuh unsur mengalir, berpadu, menari dan bertembung. Anda memainkan peranan sebagai sepasang kembar yang bergerak dari satu dunia ke dunia yang lain.
sehingga tuhan yang tidak dikenali menghalang langkah anda, merampas kembar anda, dan menutup kekuatan anda.
kerana sihirnya, anda tertidur tanpa sedar. ketika kesedaran anda kembali, dunia di sekitar anda ... bukan lagi dunia yang anda tahu. genshin impak adalah permainan rpg dunia terbuka terbaru dari mihoyo.
Anda adalah pengembara yang menjelajah dunia fantasi yang luas, anda dapat menjelajah tujuh negara, bertemu dengan pelbagai watak dengan kemampuan dan keperibadian yang unik, melawan musuh yang kuat, dan melakukan perjalanan untuk mencari saudara anda yang hilang.
Di dunia yang luas ini, biarkan rasa ingin tahu anda menuntun anda untuk membongkar misteri yang tersembunyi, sehingga akhirnya anda dapat bertemu dengan saudara anda lagi, dan menyaksikan akhir kisah perjalanan anda. Ld Dunia dunia terbuka ld Impak genshin adalah permainan dunia terbuka, yang bermaksud anda boleh
berkeliaran dengan bebas setelah anda menjejakkan kaki ke teyvat.
mendaki gunung tinggi, menyeberangi sungai, dan menemui pemandangan yang belum pernah anda lihat sebelumnya.
Sekiranya anda melihat peri terbang, atau monumen dengan simbol unsur, cubalah berinteraksi dengannya.
mungkin anda akan menemui rahsia ... atau mungkin malapetaka? 〓 gabungan elemen 〓 dunia teyvat terbentuk daripada tujuh elemen, iaitu anemo, electro, hydro, pyro, cryo, dendro, dan geo.
orang yang berbakat dengan kekuatan penglihatan batu mistik, dapat menggunakan kekuatan unsur-unsur sama ada ketika bertempur atau menjelajah alam liar.
apabila unsur pyro dan hidro bergabung, kesan pengewapan dicetuskan.
apabila unsur pyro dan elektro bergabung, kesan beban berlebihan dicetuskan, dan apabila elektro bergabung dengan hidro, kesan elektro-muatan terpicu.
ketika menghadapi musuh yang hebat, kepintaran anda dalam menggabungkan elemen yang berbeza akan menjadi kunci utama kemenangan anda. kesan grafik yang indah dan indah dihasilkan dengan gabungan grafik yang menarik dan menakjubkan.
Adegan animasi diproses dalam masa nyata, pergerakan watak ditangkap oleh teknologi tangkapan gerakan, disatukan ke dalam grafik berkualiti tinggi.
Muzik dan cuaca dalam permainan juga berubah secara dinamik, berikutan perubahan siang dan malam pemain.
di mana pun anda berada, akan ada muzik unik dari setiap negara, dimainkan oleh pasukan orkestra terkenal di dunia - orkestra filharmonik london dan orkestra simfoni shanghai. hadapi cabaran bersama 〓 dalam pengembaraan anda, anda akan bertemu dengan banyak rakan dengan kebolehan unik
dengan unsur yang berbeza.
bentuk pesta terbaik, dan cari bahan-bahan di alam liar untuk menguatkan watak anda untuk menaklukkan musuh, lulus cabaran, dan membongkar rahsia tersembunyi di teyvat. dunia yang penuh dengan sihir ada di hujung jari anda ... pergi, mengembara, perjalanan anda baru saja bermula. sokong jika anda menghadapi masalah
sila hubungi perkhidmatan pelanggan kami: e-mel: [email protected] laman web: https://genshin.mihoyo.com/forum: https://forums.mihoyo.com/genshin/facebook: https://www.facebook.com/
genshinimpact / instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/twitter: https://twitter.com/genshinimpactyoutube: http://www.youtube.com/c/genshinimpact discord: https://discord.gg
/ genshinimpactreddit: https://www.reddit.com/r/genshin_impact/

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Harga: Free
Versi Terkini: 1.0.0_1112729_1135452
Memasang: 1,000,000+
Keperluan: Android 5.0+
Penilaian Kandungan: Teen
Nama Paket: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement