Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

Lépjen be a Teyvatba, egy hatalmas világba, amely élettel teli és elemi energiával áramlik.

Te és testvéred egy másik világból érkeztek ide. Elkülönítve egy ismeretlen istentől, megfosztva hatalmától, és mély álomba öntve, most ébred egy olyan világba, amely nagyon különbözik az első érkezésétől.

Így kezdődik az utazás Teyvaton keresztül, hogy válaszokat keressen a Héttől - az egyes elemek isteneitől. Útközben készülj fel arra, hogy felfedezd ennek a csodálatos világnak minden hüvelykjét, egyesítsd erőket sokféle karakterrel, és derítsd le a számtalan rejtélyt, amelyeket Teyvat tart ...

MASSÍV NYITVA VILÁG

Mássz fel minden hegyre, úszhatsz bármely folyón és siklálj át az alábbi világ fölött, az állkapocs-csepegtető látványt vetve az út minden lépésénél. És ha abbahagyja a vándorló Seelie vagy egy furcsa mechanizmus vizsgálatát, ki tudja, mit fedezhet fel?

ELEMES KOMBAT RENDSZER

Használja ki a hét elemet az elemi reakciók felszabadításához. Az Anemo, az Electro, a Hydro, a Pyro, a Cryo, a Dendro és a Geo mindenféle módon kölcsönhatásba lépnek, és a Vision wieldersnek lehetősége van arra, hogy ezt az előnyeire fordítsa.

Elpárologtatja a Hydro-t Pyro-val, elektro-töltéssel Electro-val, vagy fagyasztja le Cryo-val? Az elemek elsajátítása megadja neked a kezed a harcban és a felfedezésben.

SZÉP LÁTNIVALÓK

Élvezze a szemét a körülvevő világon, lenyűgöző művészeti stílusban, valós idejű megjelenítéssel és finoman hangolt karakter animációkkal, amelyek valóban magával ragadó vizuális élményt nyújtanak. A világítás és az időjárás az idő múlásával természetesen megváltozik, életre kelve a világ minden részletét.

SOOTHING SOUNDTRACK

Hagyja, hogy a Teyvat gyönyörű hangjai felhívják Önt, miközben felfedezi a körülvevő kiterjedt világot. A London Philharmonic Orchestra zenekarának előadása mellett a hangzás az idővel és a játékmenetével tökéletesen megváltozik, hogy megfeleljen a hangulatnak.

Építsd meg álmai csapata

Csatlakozzon egy változatos karakterkészlettel a Teyvatban, mindegyik saját egyedi személyiséggel, történetekkel és képességekkel. Fedezze fel kedvenc pártkombinációit, és szintezze fel karakterét, hogy segítsen meghódítani az ellenségek és a tartományok legfélelmetesebb részét is.

FOGLALÁS BARÁTOKKAL

Csapatkozzon barátaival a különböző platformokon keresztül, hogy elemesebb cselekedeteket kezdeményezzen, harcoljon a trükkös főnökharcokkal, és együtt meghódítsa a kihívást jelentő területeket, hogy gazdag jutalmakat nyerjen.

Amint a Jueyun Karst csúcsán állsz, és elviselkedsz a gördülő felhők és az előttünk nyíló hatalmas terep között, érdemes lehet egy kicsit hosszabb ideig Teyvatban maradni ... De amíg újra nem egyesülsz az elveszett testvéreddel, hogyan tudsz pihenni ? Menj, utazó, és kezdd el kalandod!

TÁMOGATÁS
Ha bármilyen kérdés merül fel a játék során, visszajelzést küldhet nekünk a játékon belüli ügyfélszolgálaton keresztül.
Ügyfélszolgálat e-mail címe: [email protected]
Hivatalos oldal: https://genshin.mihoyo.com/
Fórumok: https://forums.mihoyo.com/genshin/
Facebook: https://www.facebook.com/Genshinimpact/
Instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/
Twitter: https://twitter.com/GenshinImpact
YouTube: http://www.youtube.com/c/GenshinImpact
Ellentmondás: https://discord.gg/genshinimpact
Reddit: https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/

Elérhető szöveges nyelvek: kínai (egyszerűsített és hagyományos), japán, koreai, angol, francia, német, spanyol, portugál (Brazília), indonéz, vietnami, orosz, thai.

Elérhető hangátviteli nyelvek: kínai, japán, koreai, angol (a hangátvitel és a szövegnyelv függetlenül megváltoztatható).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Ár: Free
Jelenlegi Verzió: 1.0.0_1112729_1135452
Telepítések: 1,000,000+
Követelmények: Android 5.0+
Tartalom Besorolása: Teen
Csomag Név: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement