Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

zakoračite u teyvat, nepregledni svijet pun života i prožet elementarnom energijom.ti ste sa svojom sestrom stigli iz drugog svijeta.
odvojeni od nepoznatog boga, lišeni svojih moći i bačeni u dubok san, sada se probudite u svijetu koji se razlikuje od vašeg prvog dolaska.tako započinje vaše putovanje kroz teyvat tražeći odgovore od sedam bogova svakog elementa.
usput se pripremite za istraživanje svakog centimetra ovog čudesnog svijeta, udružite snage s raznim likovima i razotkrijte nebrojene tajne koje teyvat drži ... masivni otvoreni svijet penje se na bilo koju planinu, preplivava bilo koju rijeku i klizi svijetom dolje, snimajući scenu koja pada
čeljust svaki korak.
i ako prestanete istraživati ​​lutajućeg ludila ili čudan mehanizam, tko zna što biste mogli otkriti? Elementarni borbeni sustav koristi sedam elemenata za oslobađanje elementarnih reakcija.
anemo, elektro, hidro, piro, krio, dendro i geo međusobno djeluju na sve načine, a uređaji za vid imaju snagu da ih okrenu u svoju korist. hoćete li ispariti hidro pirom, napuniti ga elektronikom ili zamrznuti kriom?
svladavanje elemenata pružit će vam prednost u borbi i istraživanju.lijep vizualni užitak u pogledu na svijet oko vas uz zapanjujući vizualni stil, prikaz u stvarnom vremenu i fino podešene animacije likova koji će vam pružiti doista impresivno vizualno iskustvo.
osvjetljenje i vrijeme se prirodno mijenjaju s vremenom i oživljavaju sve detalje ovoga svijeta.smirujući soundtrack privlače vas prekrasni zvukovi teyvata dok istražujete široki svijet oko sebe.
u izvedbi Londonske filharmonije, soundtrack se neprimjetno mijenja s vremenom i svira u skladu s raspoloženjem. izgradite svoju veliku sreću pridružite se timovima s različitim likovima u teyvatu, svaki sa svojim jedinstvenim ličnostima, pričama i sposobnostima.
Otkrijte svoje omiljene kombinacije zabave i poravnajte svoje likove kako bi vam pomogli da osvojite i najhrabrije neprijatelje i domene. Putujte s prijateljima Udružite se s prijateljima na raznim platformama kako biste pokrenuli više osnovnih radnji, riješili lukave šefovske borbe i zajedno osvojili izazovne domene kako biste postigli bogate
nagrade.dok stojite na vrhovima križa jueyun i koračate u valovite oblake i nepregledni teren koji se pruža ispred vas, možda ćete htjeti ostati još malo u teyvatu ... ali dok se ne spojite sa izgubljenom braćom, kako se možete odmoriti?
krenite, putniče, i započnite svoju avanturu! podrška ako naiđete na bilo kakve probleme tijekom igre, možete nam poslati povratne informacije putem korisničkog centra za pomoć u igri. e-adresa za korisničku službu: [email protected]žbena stranica: https: //genshin.mihoyo.
com / forumi: https://forums.mihoyo.com/genshin/facebook: https://www.facebook.com/genshinimpact/instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/twitter: https: //
twitter.com/genshinimpactyoutube: http://www.youtube.com/c/genshinimpactdiscord: https://discord.gg/genshinimpactreddit: https://www.reddit.com/r/genshin_impact/dostupni jezici teksta: kineski (
Pojednostavljeni i tradicionalni), japanski, korejski, engleski, francuski, njemački, španjolski, portugalski (Brazil), indonezijski, vijetnamski, ruski, tajlandski. Dostupni jezici za prenošenje: kineski, japanski, korejski, engleski, prijenos glasa i jezik teksta
samostalno mijenjati).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Cijena: Free
Trenutna Verzija: 1.0.0_1112729_1135452
Instalacije: 1,000,000+
Zahtjevi: Android 5.0+
Sadržajna Ocjena: Teen
Naziv Paketa: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement