Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

Astu Teyvatiin, laajaan maailmaan, joka täynnä elämää ja virtaa alkuaineenergialla.

Sinä ja sisarusi saavuit tänne toisesta maailmasta. Erotettu tuntemattomasta jumalasta, riisuttu valtasi ja heitetty syvään uneen, olet nyt hereillä maailmaan, joka on hyvin erilainen kuin milloin ensin saavuit.

Näin alkaa matkasi Teyvatin yli etsimään vastauksia Seitsemältä - kunkin elementin jumalilta. Valmistaudu matkalla tutkimaan tämän ihmeellisen maailman jokaista tuumaa, yhdistämään voimansa monipuolisten hahmojen kanssa ja purkamaan lukemattomat mysteerit, jotka Teyvatilla on ...

MASSIVI AVAA MAAILMA

Kiipeä mistä tahansa vuoresta, ui minkä tahansa joen yli ja liuku alla olevaan maailmaan ottaen leuan pudottavat maisemat joka vaiheessa. Ja jos lopetat tutkia vaeltavaa Seelietä tai outoa mekanismia, kuka tietää mitä saatat löytää?

YHTEINEN TORJUNTAJÄRJESTYS

Valjasta seitsemän elementtiä vapauttamaan alkuaineiden reaktiot. Anemo, Electro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro ja Geo ovat vuorovaikutuksessa kaikin tavoin, ja Vision Wielderillä on valta kääntää tämä heidän edukseen.

Höyrystyykö Hydro Pyro-laturilla, lataatko sen sähköllä Electro-laitteella vai jäädytetäänkö se Cryolla? Elementtien hallitseminen antaa sinulle ylimmän käden taistelussa ja etsinnässä.

KAUNISET VISUAALIT

Nauti silmäsi ympäröivästä maailmasta upealla taidesuunnittelulla, reaaliaikaisella renderoinnilla ja hienosäädetyillä hahmoanimaatioilla, jotka tarjoavat sinulle todella kiehtovan visuaalisen kokemuksen. Valo ja sää muuttuvat ajan myötä luonnollisesti, mikä herättää kaikki tämän maailman yksityiskohdat.

SOUTHING SOUNDTRACK

Anna Teyvatin kauniiden äänien vetää sinut sisään tutkiessasi ympäröivää laaja-alaista maailmaa. Lontoon filharmonisen orkesterin esittämä ääniraita muuttuu saumattomasti ajan ja pelattavuuden kanssa mielialan mukaan.

RAKENTAA unelmiesi

Ryhdy monimuotoisten hahmojen kanssa Teyvatissa, jokaisella on omat ainutlaatuiset persoonallisuutensa, tarinansa ja kykynsä. Löydä suosikki juhlayhdistelmäsi ja tasoita hahmot auttamaan sinua valloittamaan vihollisten ja verkkotunnusten pelottavimmatkin.

JOURNEY ystävien kanssa

Ryhdy ystävien kanssa eri alustoilla käynnistääksesi elementtisempiä toimia, puuttua hankaliin pomotaisteluihin ja valloittaa haastavat verkkotunnukset yhdessä saadaksesi rikkaita palkintoja.

Kun seisot Jueyun Karst -huipun huipulla ja otat liikkuvia pilviä ja laajaa maastoa, joka venyttää sinua edessäsi, haluat ehkä pysyä Teyvatissa hiukan pidempään ... Mutta kunnes voit yhdistyä kadonneen siskoni kanssa, kuinka voit levätä ? Mene eteenpäin, matkustaja, ja aloita seikkailu!

TUKI
Jos kohtaat ongelmia pelin aikana, voit lähettää meille palautetta pelin sisäisen asiakaspalvelun kautta.
Asiakaspalvelun sähköposti: [email protected]
Virallinen sivusto: https://genshin.mihoyo.com/
Foorumit: https://forums.mihoyo.com/genshin/
Facebook: https://www.facebook.com/Genshinimpact/
Instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/
Twitter: https://twitter.com/GenshinImpact
YouTube: http://www.youtube.com/c/GenshinImpact
Erimielisyys: https://discord.gg/genshinimpact
Reddit: https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/

Käytettävissä olevat tekstikielet: kiina (yksinkertaistettu ja perinteinen), japani, korea, englanti, ranska, saksa, espanja, portugali (Brasilia), indonesia, vietnami, venäjä, thai.

Käytettävissä olevat äänensiirtokielet: kiina, japani, korea, englanti (äänentoisto ja tekstikieli voidaan vaihtaa itsenäisesti).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Hinta: Free
Nykyinen Versio: 1.0.0_1112729_1135452
Asennukset: 1,000,000+
Vaatimuksista: Android 5.0+
Sisältöluokitus: Teen
Paketin Nimi: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement