Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

Μπείτε στο Teyvat, έναν τεράστιο κόσμο γεμάτο ζωή και ρέει με στοιχειώδη ενέργεια.

Εσείς και ο αδελφός σας φτάσατε εδώ από έναν άλλο κόσμο. Χωρισμένος από έναν άγνωστο θεό, απογυμνωμένο από τις δυνάμεις σας και ρίχτηκε σε έναν βαθύ ύπνο, τώρα ξυπνάτε σε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από τον πρώτο που φτάσατε.

Έτσι ξεκινά το ταξίδι σας στο Teyvat για να αναζητήσετε απαντήσεις από τους Seven - τους θεούς κάθε στοιχείου. Στην πορεία, ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε κάθε ίντσα αυτού του θαυμάσιου κόσμου, να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα διαφορετικό φάσμα χαρακτήρων και να ξεδιπλώσετε τα αμέτρητα μυστήρια που κρατά ο Teyvat ...

ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΣΜΟ

Αναρριχηθείτε σε οποιοδήποτε βουνό, κολυμπήστε σε οποιοδήποτε ποτάμι και γλιστρήστε πάνω από τον κόσμο κάτω, λαμβάνοντας το σκηνικό που εκτοξεύει τη σιαγόνα κάθε βήμα. Και αν σταματήσετε να ερευνάτε έναν περιπλανώμενο Seelie ή έναν περίεργο μηχανισμό, ποιος ξέρει τι μπορεί να ανακαλύψετε;

ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Αξιοποιήστε τα επτά στοιχεία για να εξαπολύσετε στοιχειώδεις αντιδράσεις. Το Anemo, το Electro, το Hydro, το Pyro, το Cryo, το Dendro και το Geo αλληλεπιδρούν με κάθε είδους τρόπο, και οι χρήστες όρασης έχουν τη δύναμη να το μετατρέψουν προς όφελός τους.

Θα εξατμίσετε το Hydro με το Pyro, θα το φορτίσετε με το Electro ή θα το παγώσετε με το Cryo; Η γνώση των στοιχείων σας θα σας δώσει το πάνω χέρι στη μάχη και την εξερεύνηση.

ΟΜΟΡΦΑ ΟΠΤΙΚΑ

Γιορτάστε τα μάτια σας στον κόσμο γύρω σας, με ένα εκπληκτικό στυλ τέχνης, απόδοση σε πραγματικό χρόνο και εξαιρετικά συντονισμένα κινούμενα σχέδια χαρακτήρων που σας προσφέρουν μια πραγματικά συναρπαστική οπτική εμπειρία. Ο φωτισμός και ο καιρός αλλάζουν φυσικά με την πάροδο του χρόνου, ζωντανεύουν κάθε λεπτομέρεια αυτού του κόσμου.

ΗΧΗΤΙΚΟ ΗΧΕΙΟ

Αφήστε τους όμορφους ήχους του Teyvat να σας τραβήξουν καθώς εξερευνάτε τον εκτεταμένο κόσμο γύρω σας. Παρουσιάζεται από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου, το soundtrack αλλάζει απρόσκοπτα με τον χρόνο και το παιχνίδι για να ταιριάζει με τη διάθεση.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟΥ

Συνεργαστείτε με ένα διαφορετικό καστ χαρακτήρων στο Teyvat, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές προσωπικότητες, ιστορίες και ικανότητες. Ανακαλύψτε τους αγαπημένους σας συνδυασμούς πάρτι και αναβαθμίστε τους χαρακτήρες σας για να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε ακόμη και τους πιο τρομακτικούς εχθρούς και τομείς.

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ

Συνεργαστείτε με φίλους σε διάφορες πλατφόρμες για να ενεργοποιήσετε πιο στοιχειώδη δράση, να αντιμετωπίσετε δύσκολες μάχες αφεντικού και να κατακτήσετε προκλητικούς τομείς μαζί για να αποκομίσετε πλούσιες ανταμοιβές.

Καθώς στέκεστε στις κορυφές του Jueyun Karst και παίρνετε τα κυλιόμενα σύννεφα και το απέραντο έδαφος που απλώνεται μπροστά σας, ίσως θελήσετε να μείνετε στο Teyvat λίγο περισσότερο ... Αλλά μέχρι να επανενωθείτε με τον χαμένο αδελφό σας, πώς μπορείτε να ξεκουραστείτε ; Βγείτε, Ταξιδιώτης, και ξεκινήστε την περιπέτειά σας!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να μας στείλετε σχόλια μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών εντός του παιχνιδιού.
Email εξυπηρέτησης πελατών: [email protected]
Επίσημος ιστότοπος: https://genshin.mihoyo.com/
Φόρουμ: https://forums.mihoyo.com/genshin/
Facebook: https://www.facebook.com/Genshinimpact/
Instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/
Twitter: https://twitter.com/GenshinImpact
YouTube: http://www.youtube.com/c/GenshinImpact
Discord: https://discord.gg/genshinimpact
Reddit: https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/

Διαθέσιμες γλώσσες κειμένου: Κινέζικα (Απλοποιημένα και Παραδοσιακά), Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά (Βραζιλία), Ινδονησιακά, Βιετναμέζικα, Ρωσικά, Ταϊλανδικά.

Διαθέσιμες γλώσσες Voiceover: Κινέζικα, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Αγγλικά (Η φωνή και η γλώσσα κειμένου μπορούν να αλλάξουν ανεξάρτητα).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Τιμή: Free
Τρέχουσα Έκδοση: 1.0.0_1112729_1135452
Εγκαθιστά: 1,000,000+
Απαιτήσεις: Android 5.0+
Βαθμολογία Περιεχομένου: Teen
Όνομα Πακέτου: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement