Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

Træd ind i Teyvat, en enorm verden, der vrimler af liv og flyder med elementær energi.

Du og dit søskende ankom her fra en anden verden. Adskilt af en ukendt gud, fjernet af dine kræfter og kastet i en dyb slummer, vågner du nu op til en verden meget anderledes end da du først ankom.

Således begynder din rejse over Teyvat for at søge svar fra De syv - guderne i hvert element. Undervejs skal du forberede dig på at udforske hver tomme af denne vidunderlige verden, gå sammen med en bred vifte af karakterer og afsløre de utallige mysterier, som Teyvat rummer ...

MASSIV ÅBNE VERDEN

Klatre op på ethvert bjerg, svømme over en hvilken som helst flod og glide over verden nedenfor og tage det kæbeudslippende landskab i hvert trin på vejen. Og hvis du stopper for at undersøge en vandrende Seelie eller en underlig mekanisme, hvem ved hvad du måske opdager?

Elementært kombatsystem

Udnyt de syv elementer for at løsne elementære reaktioner. Anemo, Electro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro og Geo interagerer på alle mulige måder, og Vision wielders har magten til at gøre dette til deres fordel.

Vil du fordampe Hydro med Pyro, elektrooplade den med Electro eller fryse den med Cryo? Din mestring af elementerne vil give dig overhånden i kamp og efterforskning.

VAKRE VISUALER

Fest dine øjne på verden omkring dig med en fantastisk kunststil, gengivelse i realtid og fint indstillede karakteranimationer, der giver dig en virkelig forbløffende visuel oplevelse. Belysning og vejr ændrer sig naturligt over tid, hvilket bringer alle detaljer i denne verden til live.

LYDENDE SOUNDTRACK

Lad de smukke lyde fra Teyvat trække dig ind, når du udforsker den ekspansive verden omkring dig. Udført af London Philharmonic Orchestra skifter lydsporet problemfrit med tiden og gameplayet for at matche stemningen.

BYG DIN DREAMTeam

Slå sig sammen med en forskellig rollebesætning af karakterer i Teyvat, hver med deres egne unikke personligheder, historier og evner. Oplev dine foretrukne festkombinationer, og niveller dine karakterer for at hjælpe dig med at erobre selv det mest skræmmende af fjender og domæner.

FERIE MED VENNER

Hold sammen med venner på tværs af forskellige platforme for at udløse mere elementær handling, tackle vanskelige bosskampe og erobre udfordrende domæner sammen for at høste rige belønninger.

Når du står på toppen af ​​Jueyun Karst-bjergene og indtager de rullende skyer og det enorme terræn, der strækker sig ud foran dig, kan du ønske at blive lidt længere i Teyvat ... Men indtil du er genforenet med dit mistede søskende, hvordan kan du hvile ? Gå videre Traveller og begynd dit eventyr!

SUPPORT
Hvis du støder på problemer under spillet, kan du sende os feedback via kundeservicecenteret i spillet.
Kundeservice E-mail: [email protected]
Officielt websted: https://genshin.mihoyo.com/
Forums: https://forums.mihoyo.com/genshin/
Facebook: https://www.facebook.com/Genshinimpact/
Instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/
Twitter: https://twitter.com/GenshinImpact
YouTube: http://www.youtube.com/c/GenshinImpact
Uenighed: https://discord.gg/genshinimpact
Reddit: https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/

Tilgængelige tekstsprog: Kinesisk (forenklet og traditionel), japansk, koreansk, engelsk, fransk, tysk, spansk, portugisisk (Brasilien), indonesisk, vietnamesisk, russisk, thai.

Tilgængelige Voiceover-sprog: Kinesisk, japansk, koreansk, engelsk (Voiceover og tekstsprog kan ændres uafhængigt).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Pris: Free
Nuværende Version: 1.0.0_1112729_1135452
Installationer: 1,000,000+
Krav: Android 5.0+
Indholdsklassificering: Teen
Pakkenavn: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement