Genshin Impact

Genshin Impact

  • Version: 1.0.0_1112729_1135452
  • Updated: August 31, 2020

Стъпете в Teyvat, обширен свят, изпълнен с живот и преливащ от елементарна енергия.

Вие и вашият близък сте пристигнали тук от друг свят. Разделени от неизвестен бог, лишени от силите ви и хвърлени в дълбока дрямка, сега се събуждате в свят, много различен от този, когато за пръв път сте пристигнали.

Така започва вашето пътуване през Тейват, за да търсите отговори от Седемте - боговете на всеки елемент. По пътя се подгответе да изследвате всеки сантиметър от този чудесен свят, обединете си сили с разнообразна гама от герои и разгадайте безбройните мистерии, които притежава Тейват ...

МАСИВЕН ОТВОРЕН СВЕТ

Изкачете се на която и да е планина, преплувайте всяка река и се плъзгайте по света отдолу, като във всяка стъпка по пътя вземате спускащата челюстта природа. И ако спрете да разследвате скитащ Зели или странен механизъм, кой знае какво може да откриете?

ЕЛЕМЕНТАЛНА БОРБА СИСТЕМА

Впрегнете седемте елемента, за да разгърнете елементарни реакции. Anemo, Electro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro и Geo си взаимодействат по всевъзможни начини, а Vision владетелите имат силата да обърнат това в своя полза.

Ще изпарите ли Hydro с Pyro, ще го заредите с Electro или ще го замразите с Cryo? Владеенето на стихиите ще ви даде предимство в битката и изследването.

КРАСИВИ ВИЗУАЛИ

Насладете се на света около вас със зашеметяващ стил на изкуство, изобразяване в реално време и фино настроени анимации на герои, които ви доставят наистина потапящо визуално изживяване. Осветлението и времето се променят естествено с времето, оживявайки всеки детайл от този свят.

ПУСКАНЕ НА ЗВУК

Нека красивите звуци на Teyvat да ви привличат, докато изследвате необятния свят около вас. Изпълняван от Лондонската филхармония, саундтракът се променя безпроблемно с времето и играта, за да съответства на настроението.

СГРАДАЙТЕ СВОЯТА СМЕЧКА

Сдружете се с разнообразни актьорски герои в Teyvat, всеки със свои уникални личности, истории и способности. Открийте любимите си парти комбинации и нивелирайте героите си, за да ви помогне да завладеете дори най-плашещите врагове и домейни.

ПЪТУВАНЕ С ПРИЯТЕЛИ

Сдружете се с приятели от различни платформи, за да задействате по-елементарни действия, да се справите с трудни битки с босове и да завладявате предизвикателни домейни заедно, за да получите богати награди.

Докато заставате на върховете на Jueyun Karst и се впускате в подвижните облаци и обширен терен, простиращ се пред вас, може да пожелаете да останете в Teyvat още малко ... Но докато не се съберете отново със загубения си брат, как можете да си починете ? Излезте, пътешественик, и започнете своето приключение!

ПОДДЪРЖА
Ако по време на играта срещнете проблеми, можете да ни изпратите отзиви чрез Центъра за обслужване на клиенти в играта.
Имейл за обслужване на клиенти: [email protected]
Официален сайт: https://genshin.mihoyo.com/
Форуми: https://forums.mihoyo.com/genshin/
Facebook: https://www.facebook.com/Genshinimpact/
Instagram: https://www.instagram.com/genshinimpact/
Twitter: https://twitter.com/GenshinImpact
YouTube: http://www.youtube.com/c/GenshinImpact
Раздора: https://discord.gg/genshinimpact
Reddit: https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/

Налични езици на текст: китайски (опростен и традиционен), японски, корейски, английски, френски, немски, испански, португалски (Бразилия), индонезийски, виетнамски, руски, тайландски.

Налични езици за Voiceover: китайски, японски, корейски, английски (Voiceover и езикът на текста могат да се променят независимо).

Download Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452 APK

Genshin Impact 1.0.0_1112729_1135452
Цена: Free
Сегашна Версия: 1.0.0_1112729_1135452
Инсталирания: 1,000,000+
Изисквания: Android 5.0+
Оценка На Съдържанието: Teen
Име На Пакета: com.miHoYo.GenshinImpact
Advertisement