Football Russia 2018 World Cup – Soccer Game 2018

Football Russia 2018 World Cup – Soccer Game 2018

  • Version: 1.2
  • Updated: October 29, 2018

Станете част от най-голямото 2018 футболно събитие в Русия, най-добрата футболна игра на годината. Изберете мечтания си отбор, играйте силно и водят отбора си до победата на решаващи цели на най-добрите и големи стадиони на Световната купа по футбол на Русия 2018. Не е нужно футболен мениджър да се превърне в един от най-добрите футболни мениджъри, футболен отбор е тренирал и никой голмайстор няма да защити вашите мощни изстрели. Увеличете уменията си, покажете на тълпата какво имате и станете истински футболен герой на Football Russia 2018 Worldcup.
Футбол Русия 2018 Световната купа по футбол игра 2018 е първата по рода си реалистична и най-автентична игра тази година, станете най-добрия играч, който познавате, изберете свой собствен отбор да персонализирате футболните си ризи и да се докажете като най-добър футболист пред света в това мега футболно събитие.
Не пропускайте шанса да изтеглите футбол Русия 2018 Световната купа - футболна игра 2018!
Както всички знаем, че състезанието за Световната купа по футбол се провежда в Русия, а най-добрите футболни отбори от цял ​​свят участват в турнира по Световната купа по футбол на Русия. Искаме да удвоим удоволствието си, ако обичате спорта и най-вече сте любител на футбола, като играете собствени мачове с повечето известни отбори в тази купа на Русия 2018 Soccer Stars. Бъдете най-добрите като нападател, полузащитник, защитник или вратар и получавате известни спонсори. Направете перфектни удари, помнете, че всеки удар се брои, станете решаващ гол на Купата на Русия 2018, достигнете славата и вашите футболни фенове ще ви последват до края. Станете световно футболно вдъхновение за всеки любител на футбола и футболни фенове. Станете вдъхновение за футболните последователи и превъзхождайте в свободни удари, наказания и дриблиране с вашия отбор и покажете на света силния удар, който никой вратар не може да го спре. Бъдете футболен герой за света! Оформяйте кариерата си като истински футболист, защото това е най-добрата футболна игра!
Застреляйте ритници и наказания и запазвайте целта си незабелязано. Удряйте топката с всичките си сили, за да спечелите турнира!
Смажете противниците си в шампионата на Русия през 2018 г. с този спортен симулатор.
Изтеглете сега футболната звезда 2018 World Cup Legend за мобилни устройства или таблети безплатно!
Ако обичате националния си отбор по футбол и любимите спортове, не пропускайте тази купа Русия 2018! Вкарайте невероятни голове и спечелете трофей в този руски футболен турнир. Изберете любимия си отбор сред световните футболни отбори.
Русия
Германия
Полша
Испания
Англия
Белгия
Сърбия
Исландия
Португалия
Франция
Швейцария
Хърватия
Швеция
Дания
Бразилия
Аржентина
Уругвай
Колумбия
Перу
Мексико
Коста Рика
Панама
Египет
Нигерия
Сенегал
Мароко
Тунис
Иран
Япония
Южна Кореа
Саудитска Арабия
Австралия
Италия
Китай
Индия
Тайланд
Съединени щати
Куба
Сингапур
Холандия
Виетнам
Румъния
Австрия
Израел
Турция
Венецуела
Нова Зеландия
Филипини
Норвегия
Малайзия
Ирландия
Финландия
Унгария
Чехия
България
Гърция
Люксембург
Чили
Боливия
Еквадор
Парагвай
Стани играч на националния ти отбор и спечели шампион на световния турнир в Русия! Изберете най-добрия отбор и управлявайте формирането на стачкуващи и защитници в тази футболна Русия 2018 Световна купа футболна игра 2018. Играйте силно и атакувайте противника си и стреляйте топката, за да спечелите и шампионската титла 2018!
Характеристики на Световната купа на Русия 2018: -
- HD графики, оптимизирани за таблети. Кажи на приятелите си!
- Изумително саундтрак.
- Лесен контрол на топката, осигуряваща точност и скорост.
- Реален футбол на екрана на вашия телефон или таблет

Download Football Russia 2018 World Cup – Soccer Game 2018 1.2 APK

Football Russia 2018 World Cup – Soccer Game 2018 1.2
Цена: Free
Сегашна Версия: 1.2
Инсталирания: 500,000+
Изисквания: Android 4.0+
Оценка На Съдържанието: Everyone
Име На Пакета: com.zoy.football.russia.worldcup.soccer.game
Advertisement

What's New in Football-Russia-2018-World-Cup-–-Soccer-Game-2018 1.2

    - Minor Bugs removed
    - Graphics quality improved.
    - User experience improved.