Crazy Cell

Download Crazy Cell for APK

  • Version: 1.1.1
  • Updated: March 27, 2020

Crazy Cell on mikrokosmossa tehty teemapeli, joka kertoo pääasiassa tuntemattomien virusten vastaisten mikrokosmosten hyvistä soluista, komentajan pelaamasta soittimesta, jonka avulla solut voivat parantaa jatkuvasti voimaa vastaan ​​tarinan virusten hyökkäystä vastaan.

Peli koostuu 120 tasosta ja yhteensä 6 vyöhykkeestä. , Jokaisella vyöhykkeellä on 20-30 tasoa. Kun olet suorittanut kaikki vyöhykkeen tasot, voit saada palkinnon alueellisesta aarrearkasta ja avata seuraavan vyöhykkeen. Jokaisella tasolla on 3-5 viruksen hyökkäyssolun suuntaa, tuhoa solu puolustaaksesi puolustuslinjaa voittaaksesi, saat rintapalkinnon ja avaa taso.

Play-solupankki sisältää kaikki pelaajan omistamat solut. Pelissä on 16 erilaista solua, joista 12 on erilaisia ​​taistelukennoja ja 4 erilaisia ​​taitosoluja. Pelaajat voivat käyttää lähtötason kautta saatua kultaa solujen päivittämiseen. Mitä korkeampi solutaso on, sitä vahvempi on kyky. Kolmella saman tähtitason solulla solut voidaan päivittää korkeammiksi tähti soluiksi.

Ihastuttavan tyylisinen strategiapeli, rakenna puolustusarmeijasi vastustamaan kaikenlaisia ​​virustautijoita lakkaamatta, rikas toiminta tekee pelin strategiasta voimakkaamman, samalla mielenkiintoisemman pelin sisältö on myös erittäin nautinnollista.
Advertisement

Download Crazy Cell 1.1.1 APK

Crazy Cell 1.1.1
Hinta: Free
Nykyinen Versio: 1.1.1
Asennukset: 10,000+
Vaatimuksista: Android 6.0+
Sisältöluokitus: Everyone
Paketin Nimi: com.happyelements.cellwar.googleplay
Advertisement