Crazy Cell

Download Crazy Cell for APK

  • Version: 1.1.1
  • Updated: March 27, 2020

Crazy Cell е игра с тематичен микрокосмос, главно разказва историята на добрите клетки в неизвестния микрокосмос срещу вируса, играчът, игран от командира, за да помогне на клетките постоянно да усилват силата срещу вирусното нахлуване в историята.

Играта се състои от 120 нива и общо 6 зони , Всяка зона има 20-30 нива. След като завършите всички нива в зоната, можете да получите регионалната награда за съкровище и да отключите следващата зона и всяко ниво има 3-5 вълни от вирусна инвазия в посока на клетката, да унищожите клетката, за да защитите линията на отбраната, за да спечелите, да получите наградата на гърдите и отключване на нивото.

Клетъчната банка на Play съдържа всички клетки, притежавани от плейъра. В играта има 16 вида клетки, включително 12 вида бойни клетки и 4 вида клетки с умения, Играчите могат да използват златото, получено през входното ниво за надграждане на клетките. Колкото по-високо е нивото на клетките, толкова по-силна е способността. С три клетки от едно и също звездно ниво клетките могат да бъдат надградени в по-високи звездни клетки.

Стратегическата игра на прекрасен стил, изградете вашата армия за отбрана, за да се противопоставя непрекъснато на вируси хора, богатата операция прави стратегията на играта да стане по-мощна, в същото време съдържанието на по-интересна игра също е много приятно.
Advertisement

Download Crazy Cell 1.1.1 APK

Crazy Cell 1.1.1
Цена: Free
Сегашна Версия: 1.1.1
Инсталирания: 10,000+
Изисквания: Android 6.0+
Оценка На Съдържанието: Everyone
Име На Пакета: com.happyelements.cellwar.googleplay
Advertisement