Virtua Tennis Challenge

Download Virtua Tennis Challenge for APK

  • Published & copyrighted by SEGA
  • Version: 1.3.8
  • Updated: February 18, 2020

Mengambil Virtua Tennis Challenge, permainan tenis yang paling dalam di telefon bimbit dengan grafik yang tiada tandingan 3D, kawalan taktikal, dan permainan realistik.

Keping, lob dan memukul spin bahagian terbaik anda sebagai anda mengambil yang terbaik di dunia dan bersaing dengan 50 pemain di 18 stadium di seluruh dunia. Membina kepekatan dengan membuat drama yang sepadan dengan gaya pemain anda; melepaskan rembatan super yang akan membuat peluh lawan anda. Nikmati jam bermain permainan melalui mod yang berbeza, tembakan dan mahkamah.
 
Virtua Tennis Challenge menyertai SEGA Forever koleksi permainan klasik, harta karun SEGA percuma klasik konsol dibawa ke kehidupan di telefon bimbit untuk kali pertama!
 
CIRI-CIRI
 
SWING GAME THE WAY ANDA
Melepaskan putaran atas, tembakan keping, lob dan lepaskan tembakan melalui isyarat sentuhan yang berbeza
 
 MERASA HEAT THE
 Menyesuaikan pukulan anda dalam stadium dan persekitaran yang berbeza seperti yang anda bersaing di gelanggang tanah liat, rumput, keras atau gelanggang tertutup.
 
BERGANDA UP THE FUN
Bersaing dalam Singles atau cabaran Beregu
 
RAGAM MULTIPLE
SPT World Tour: Pilih watak disesuaikan bersaing melalui musim penuh persaingan di seluruh dunia. Mendapatkan wang dengan berjalan melalui perlawanan untuk membeli jalan anda ke kejohanan baru. Setiap hari dunia sebenar menawarkan cabaran baru.
 
Pameran perlawanan: Menyelam ke dalam permainan dan memilih daripada mana-mana mahkamah dikunci dan watak-watak dalam mod tunggal atau beregu.

Multiplayer: Mencabar rakan-rakan anda dalam talian melalui Wifi atau bersemuka lebih sambungan Bluetooth
 
Cepat Mod perlawanan: Gatal-gatal untuk dos satu minit Virtua Tennis? Bermain perseorangan cepat cabaran untuk meningkatkan kedudukan anda
 
Mod latihan: Belajar dari pro dalam mod amalan ini dengan berjalan melalui latihan

SEGA FOREVER CIRI-CIRI
- PLAY PERCUMA
- JIMAT GAME PROGRESS ANDA
- GAMES DISIARKAN SETIAP BULAN
- MUAT TURUN MEREKA SEMUA
- CONTROLLER SOKONGAN - HID pengawal serasi

ULASAN
"Kawalan Peerless, visual yang besar dan mod kerjaya yang menghairankan dalam membuat ini permainan tenis terbaik di telefon bimbit." [★★★★★] - Damien McFerran, Tahu Mudah Alih Anda (Mac 2012)
"Semua keseronokan dan keseronokan saudara konsol, dengan kawalan menghairankan boleh dipercayai." [8/10] - Mark Brown, Pocket Gamer (Mei 2012)
"Virtua Tennis Challenge Kuasa melakukan satu matlamat utama:. Tindakan ping mudah alih" [★★★★] Derek C. Tillotson, Gamezebo (Mei 2012)


- - - - -
Dasar Privasi: http://www.sega.com/mprivacy
Terma Penggunaan: http://www.sega.com/terms

aplikasi permainan adalah disokong iklan dan tiada pembelian dalam apl yang diperlukan untuk maju; pilihan mainan ad-percuma boleh didapati dengan pembelian di-app.

Permainan ini mungkin termasuk "Minat Based Iklan" (sila lihat http://www.sega.com/mprivacy#3IBADiscolure untuk maklumat lanjut) dan boleh mengumpul "Precise Data Location" (sila lihat http: //www.sega. com / mprivacy # 5LocationDataDisclosure untuk maklumat lanjut)

© SEGA. Hak cipta terpelihara. SEGA, logo SEGA itu, Cabaran Tenis Virtua, SEGA Forever, dan SEGA Forever logo adalah tanda dagangan atau tanda dagangan SEGA Holdings Sdn Bhd atau gabungannya berdaftar.
Advertisement

Download Virtua Tennis Challenge 1.3.8 APK

Virtua Tennis Challenge 1.3.8
Harga: Free
Versi Terkini: 1.3.8
Memasang: 1,000,000+
Keperluan: Android 4.4+
Penilaian Kandungan: Everyone
Nama Paket: com.sega.vtc
Advertisement