FUT 18 DRAFT by PacyBits

Download FUT 18 DRAFT by PacyBits for APK

 • Version: 1.5.3
 • Updated: July 05, 2018

Baru FUT 18 Draf Simulator oleh PacyBits di sini, dan permainan terbaik kami telah mendapat lebih baik.

Draf pemain FUT terkini, membina skuad anda, masukkan pertandingan, dan mengumpul ganjaran yang hebat. Mencabar pemain lain dan menguji kemahiran draf-bangunan anda dalam jenama baru Draf Online. Lengkapkan Squad Building Cabaran untuk hadiah yang menakjubkan dan unik. Mengumpul kad yang bagus, perdagangan dengan kawan-kawan anda, dan mengembangkan koleksi anda.

Menjadi pemain Draf terbaik dan membina pilihan kelab FUT 18 di dunia!

CIRI-CIRI
● Membuat draf yang tidak terhad, simulasi pertandingan menentang pasukan lain dan memenangi ganjaran untuk prestasi anda
● Membina pasukan yang lebih baik untuk memenangi lebih banyak permainan. Keputusan bergantung kepada kualiti keseluruhan pasukan anda, serta menyerang dan mempertahankan sifat-sifat.
● Really meletakkan kemahiran draf-bangunan anda untuk ujian dalam Draf 1v1 Online baru. Bersaing dengan rakan-rakan anda dan pemain secara rawak di seluruh dunia, atau bermain pada peranti yang sama!
● Mengumpul beribu-ribu FUT 18 kad dan membina Collections kelab, liga dan kad khas. kad baru ditambah setiap minggu.
● kad Perdagangan dengan kawan-kawan anda dengan sistem Trading Online baru, tidak kira di mana anda berada.
● Complete Squad Building Cabaran untuk mendapat ganjaran yang unik, seperti PacyBits khas SBC dan Legend kad.
● Tumbuh Level anda, simpan draf paling sejuk anda dan skuad, dan menjejaki statistik kelab anda. Berkongsi kemajuan anda dengan dunia!
● Dapatkan PacyBits syiling dan menggunakannya untuk membuka lebih banyak pek dan perdagangan dengan rakan-rakan.
 
Kami akan menambah banyak ciri-ciri yang lebih hebat sepanjang masa! Jadi mula membina kelab anda sekarang, dan menantikan untuk banyak, banyak lagi.

SILA AMBIL PERHATIAN! Bawah Terma Perkhidmatan dan Dasar Privasi, anda mesti sekurang-kurangnya 13 tahun untuk bermain atau memuat turun FUT 18 DRAF oleh PacyBits.

satunya tujuan aplikasi ini adalah untuk membantu pengguna mengetahui cara untuk membina draf FUT terbaik dan skuad, mengetahui lebih lanjut mengenai pemain FUT terkini dan kemas kini, dan mengembangkan masyarakat FUT mudah alih. Permohonan ini tidak disokong oleh atau berkaitan dengan Electronic Arts Inc. Semua cap dagang dan hak cipta milik pemilik masing-masing.
Advertisement

Download FUT 18 DRAFT by PacyBits 1.5.3 APK

FUT 18 DRAFT by PacyBits 1.5.3
Harga: Free
Versi Terkini: 1.5.3
Memasang: 10,000,000+
Keperluan: Android 4.0.3+
Penilaian Kandungan: Everyone
Nama Paket: com.pacybits.fut18draft
Advertisement

What's New in FUT-18-DRAFT-by-PacyBits 1.5.3

  • Fixed Special Swap Live SBC
  • Festival of Futball Lightning Pack
  • SBC bug fix: if you are missing a reward card for any completed SBC, just click on that SBC again, and the card will be added to your collection automatically
  • Algeria SBC
  • TOTW Pack now gives a card from ANY of the past TOTWs